Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
Направили са точно това, което сме им позволили. Ако разгледаме заплатата на шефа на ББР /държавната банка, създадена ужким с идеята да помага на малкия бизнес/, тя няма да е по-малка, може и по-голяма да е. И какво направи тази банка - финансира фирмите на #Кой с огромна /непозволена като процент / кредитна експозиция. Това е публично известно, но не личи на някого да му пука. Шефа на комисията по финансов надзор, която удобно проспа КТБ, за награда го направиха шеф на ББР. Не личи на някого да му пука. Оня с терасата /бившия на КПКОНПИ/ за награда го пратиха консул. Не личи на някого да му пука. Докато не ни пука, така ще е - всеки ще се спасява поединично и ще гледа само своя интерес. Та не е проблема в заплатите или в това кой колко краде - проблема е в нашите глави, с които търпим подобни издевателства и си кротуваме.
Щях да ти кажа да ни ми минаващ с този номер, че аджеба АЗ, ТИ, НИЕ сме им позволили, но предположих, че добре ме разбираш какво искам да кажа. Но явно не. Ако зависеше от МЕН, ако както казваш, че АЗ съм разрешил той да ги взема, то аз, лично бих го пребил с лопатата, че да не хабя куршум. Защо все ние да сме виновни, защо все извъртаме така нещата, че народа е виновен, че ги избира? Избират си се сами. Народа един ден играе театър по тяхната свирка, че уж ги избира. Дори искат и това да го направят да е задължително, че да има пълно ДА, ДА, ДА..... ама друг път. Агро, ти вярваш ли в таласъми?