Който има 2000 кошери, може да си вземе, аз с 3, май по-добре не
Който има 2000 кошери, може да си вземе, аз с 3, май по-добре не
Казано е!"За всеки влак си има пътници"
Я виж..http://radar.bg/news#!/2019-11-18/44756078
Ти , па мислене! Кой ще ти се мъчи да мисли?
Използващите тоя начин на управление на пчелините си много ми напомнат за приказката "Средно статистически жените са добри и красиви."Що ли тогава всички си избират жена с която да могат да си допаднат, а не се женят за първата срещната?
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Ти да видиш на панаира в Хановер германеца какви техники за земеделие продава и на какви пари - такива у нас още няма и скоро няма да има. Стандарт - какво да се прави. Аз затова се занимавам с моята система, белким излезе нещо по-достъпно някой ден. Но дори и цитираните 450 долара - ако работи 10 години, са по 45 долара на кошер. Ако ти спести повече от един работен ден по този кошер, вече си на печалба.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Като знам от колко много неизвестни завися - божа работа. Първо - трябва да остана здравословно добре. Второ - да се пенсионирам по план, без междувременно да са премахнали пенсиите. Трето - китайците да не пуснат такъв работещ продукт по пет за долар. Пето - да попадна при работата си на свестни хора, а не на мошеници. И така нататък, и така нататък - важното е, че цел има, за резултата няма гаранция.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))