Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 554

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    То ясно, цените падат и на мен не ми е нужно да си правя сверка с Апито, тъй като поддържам контакти с няколко други контрагенти. Тук по-скоро ме интересува да си изразят мнението за това, какво може да се направи, тъй че да се повиши цената на меда, респективно нашата продукция, така че и те да спечелят повече, тъй като тяхната печалба е процент от цената, демек по-висока цена на меда, по-висока печалба на търговеца.
    А дали за тях печалбата не си е пак висока, а само за нас цените да са ниски? Тези цени по българските вериги само да са прах в очите и за още по - голямо снижаване.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    А дали в посочената търговска верига врътката/интервенцията на пет цяло и две би могла да се осъществи и през 2017г……?

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Разликата между търговец и производител! Ние произвеждаме без да знаем каква ще бъде цената на нашия продукт, докато търговеца първо сключва договор и след това ни спуска кавито си цени иска. Естествено не може да работи на загуба. А ние ще пускаме като брашнян чувал. Хем поемаме целия риск от дългия процес на производство хем не знаем какво ще получим накрая за труда си. Наистина сме сбъркани щом продължаваме да се занимаваме с това. Слагат ни го както си искат обаче на следващата година пак се дупим. Без майтап явно ни харесва!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •