Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 82

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от MSH Виж публикацията
    Здравейте! ?
    Накратко, понеже Дончев е отговорил подробно
    Ако желаеш да отглеждаш пчели(мед в твоя случай), си на правилното място, ако искаш да правиш бизнес (не съм сигурен дали не трябва да е в кавички), еми то тука май не пишат много бизнесмени. Иначе може да започнеш процедура по учредяването на трета майко развъдна асоциация, вече беше показано как става. Та така, както каза Дончев, действай смело с птограмите, пчелите после в движение, ние пак ще сме тук.
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

Наблюдател
    Регистриран
    11.08.2019
    Знам, че е прекалено рано да го казвам, но мисля, че това ще е нещо, което ще ми доставя удоволствие. Плана ми е да ги отглеждам, да се грижа за тях по възможно най-добрият начин (затова чета форума и си набавям информация вече доста време насам) и ако всичко е наред и да си изкарвам един стабилен доход от това.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    ... да си изкарвам един стабилен доход от това.
    Това със стабилния доход ще заинтересува мнозина отглеждащи пчели.Пожелавам ти успех! И да не забравиш да ни напишеш как са станали нещата със стабилния доход.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Знам, че е прекалено рано да го казвам, но мисля, че това ще е нещо, което ще ми доставя удоволствие. Плана ми е да ги отглеждам, да се грижа за тях по възможно най-добрият начин (затова чета форума и си набавям информация вече доста време насам) и ако всичко е наред и да си изкарвам един стабилен доход от това.
    Давай конкретни въпроси, колегите с удоволствие ще отговорят на тях. Иначе защо ги отглеждаме, печелим ли, защо не ги зарязваме са въпроси които не би трябвало да се задават още от първия пост. Това повече ще раздразни колегите отколкото да ти помогнат. Дори виждайки, че сте дама, дори ще се постараят и повече. Питай, питай и ......нали.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Реално погледнато можеш да си създадеш един добър малък бизнес със стабилни доходи с около 50 семейства - всичко зависи от теб и от твойте разбирания за неща като що е то стабилен доход ....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •