Аз не мисля, че сектора ще се закрие. Но съм сигурен, че ще се отсее. Защото, ако се затрие сектора ще ядем само френски картофи и полски домати. Не че, сега не е така. Обаче в градинките опрашители няма да има. Така както изчезнаха пеперудите. Докато и един пчелар има, ще има и надежда.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Сладури.Ей , като не става, гледайте некое друго животно, там може да ви се върже сметката.
пп. Янев, усмивката е за теб, май беше минал през овце, сега пчели, опитай с бяла мида.![]()
Истинският мед е продукт с много ниска добавена стойност и затова някои по-предприемчиви пчелари търсят начин да създадат продукт с висока добавена стойност!!!![]()
Тази седмица в кауфландската брошура има гръцки медс орехи или орехи и бадеми само за 4,99. В едно естетически издържано бурканче
. Е, за 250гр., ама кой ще се замисли че килото излиза 20лв. 1 от 10 я се усети я не и хората ще си купуват. Даже ако бях безделник, ей така от любопитство бих се позавъртял до медеца за час-два да видя как ще го взимат, обаче не съм
![]()
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))