Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Бах мале мама му. Сиромаха с пет кошера ще затрие поминака, на мастития бизнесмен с петстотин кошера.
    Не подценявай малките производители. Ако се сметне всичкия мед който се произвежда, то малките ще са с повече мед.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Не подценявай малките производители. Ако се сметне всичкия мед който се произвежда, то малките ще са с повече мед.
    Да,ама само по количество чист мед.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Аз не мисля, че сектора ще се закрие. Но съм сигурен, че ще се отсее. Защото, ако се затрие сектора ще ядем само френски картофи и полски домати. Не че, сега не е така. Обаче в градинките опрашители няма да има. Така както изчезнаха пеперудите. Докато и един пчелар има, ще има и надежда.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Сладури. Ей , като не става, гледайте некое друго животно, там може да ви се върже сметката.
    пп. Янев, усмивката е за теб, май беше минал през овце, сега пчели, опитай с бяла мида.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Сладури. Ей , като не става, гледайте некое друго животно, там може да ви се върже сметката.
    пп. Янев, усмивката е за теб, май беше минал през овце, сега пчели, опитай с бяла мида.
    Забранена е. Пък и вече е резерве.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Забранена е. Пък и вече е резерве.
    Ами да спретне една ферма за калкан.

Гледал съм овце и се гордея с това! Ако живеехме в уредена държава вероятно още щях да го правя! И един съвет, не ми давай наклон ако обичаш!. Айде с здраве!
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
    Гледал съм овце и се гордея с това! Ако живеехме в уредена държава вероятно още щях да го правя! И един съвет, не ми давай наклон ако обичаш!. Айде с здраве!
    Това другарски съвет, бе градски. Оти скачаш.Аз си мислех, че сдружението ви изви ръцете на изкупвачите, дадоха ви 6.00 лв. килото и си харчите на хаваите, а вие ревете, че някой си ви подбивал цената.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Истинският мед е продукт с много ниска добавена стойност и затова някои по-предприемчиви пчелари търсят начин да създадат продукт с висока добавена стойност!!!

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Тази седмица в кауфландската брошура има гръцки мед с орехи или орехи и бадеми само за 4,99. В едно естетически издържано бурканче. Е, за 250гр., ама кой ще се замисли че килото излиза 20лв. 1 от 10 я се усети я не и хората ще си купуват. Даже ако бях безделник, ей така от любопитство бих се позавъртял до медеца за час-два да видя как ще го взимат, обаче не съм

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •