Хората създали сайта могат да ми правят подобни забележки!Първоначално публикувано от зуница
Ако няма какво да напишеш,не го прави!
А това за потъмнелите рамки,явно изобщо не схващаш идеята,но наистина няма значение!
С най-добри чувства!
Хората създали сайта могат да ми правят подобни забележки!Първоначално публикувано от зуница
Ако няма какво да напишеш,не го прави!
А това за потъмнелите рамки,явно изобщо не схващаш идеята,но наистина няма значение!
С най-добри чувства!
1000 пчелари - 1000 технологии
Хайде осветли ме колега,Пламен Ганев.Нали затова форума се чете от много хора.Незнаещите нещо да научат.А то иначе си водете спора на "лични",все някак ще се разберете.А това за потъмнелите рамки,явно изобщо не схващаш идеята,но наистина няма значение!
А ако държиш само ти да пишеш и винаги да си прав,то попитай дали не може да се създаде раздел само за тебе и никой да не ти противоречи.Може и да може, ама няма да е интересно.
Та как стоеше въпроса с потъмняващите пити за месец време?
Благодаря предварително за изчерпателното разяснение!
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Колега ЗУНИЦА,
моите уважения, но в спора е нормално да се минава от тема в тема. Така , че ако искаш да станеш модератор, помоли колегите модератори за това.
Вече няколко пъти се изяваваш в ролята на арбитър, по добре вземи отношение по темата.
В много от случаите, за да стане ясно точно за какво иде реч е нормално да се обяснят нещата по подробно и по отдалеч.
Ако модератора прецени, че нещо се превръща в личен спор или се отдалечаваме от дадена тема, досега щеше да се намеси. Нали така ?
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
Колега,evgeni.filimonov,
За да не спамим темата, отговара ми е на "лични".Така е по-коректно към колегите, които се интересуват от темата ,а не от личности.![]()
Истината се ражда в спора,а не в разказването на вицове!
Като добавим и "Без личностни нападки!" съм сто % зад тебе.Истината се ражда в спора,а не в разказването на вицове!
Прочети внимателно написаното от мен и виж дали обиждам някой!?Дразнещо е когато те съветва някой без да е се знае от кой район е?Според мен това е предизвикано от това да не би да се включи някой от същия район и да каже не е така или нещо подобно!Този сайт е направен да си помагат пчеларите,а не да се крият като влюбени ученици и да се правят на голямата работа...
Явно много е обиден на/от мен, анонимната, правеща се на голяма работа /според г-н Ганев/ г-н Ганев.
Затова му предлагам да отвори една тема със заглавие "Обидени на/от iris". Като се съберат повече обидени, всъщност, колкото решите обидени, моля да ми изтриете профила.
Колежке ,обикновенно на подхвърлени забележки и дребнави заяждания отстрани не се взима предвид ,даже е забавно ,стига да не се задълбочи сеира.Разбира се че никой няма да се оплаче от тебе и Пламен аз не виждам защо трябва да го вземате толкова присърце,дали с истинското си име или измислен ник е все едно отстрани-важното е компетентното мнение затова са форумите.Заровете томахавката и пийте по едно,живота продължава и все така ще си останете пчелари. wink;
Сетих се нещо и реших да прочета пак дискусията за Стамболов и Ботев, но не я намерих. Който може да помогне. Благодаря.
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))