Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 16 от 807 ПърваПърва ... 614151617182666116516 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 151 до 160 от общо 8061
    Заслужил Автор
    Регистриран
    04.05.2012
    Цитат Първоначално публикувано от зуница
    Колега,Пламен Ганев,
    Следя "спора" ви с интерес ,но личните нападки не го правят по-увлекателен.
    "Семействата зазимени с бели рамки правят 1-2 рамки пило през февруари и цял март се въртят на тези вече потъмнели рамки." Е, това с потъмнелите от едно поколение излюпени пчели пити, вече силно ме заинтригува.Ще трябва да ги сменям вече ,не на две-три години, а ежемесечно.А частта с имената ,егн-то и така нататък я разисквахме на друго място.Не ми се ще да е продиктувано от нездрав интерес.Нека се ограничим с пчеларството.По-приятно и полезно е.
    С най-добри чувства!
    Хората създали сайта могат да ми правят подобни забележки!
    Ако няма какво да напишеш,не го прави!
    А това за потъмнелите рамки,явно изобщо не схващаш идеята,но наистина няма значение!
    С най-добри чувства!
    1000 пчелари - 1000 технологии

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    А това за потъмнелите рамки,явно изобщо не схващаш идеята,но наистина няма значение!
    Хайде осветли ме колега,Пламен Ганев.Нали затова форума се чете от много хора.Незнаещите нещо да научат.А то иначе си водете спора на "лични",все някак ще се разберете.
    А ако държиш само ти да пишеш и винаги да си прав,то попитай дали не може да се създаде раздел само за тебе и никой да не ти противоречи.Може и да може, ама няма да е интересно.
    Та как стоеше въпроса с потъмняващите пити за месец време?
    Благодаря предварително за изчерпателното разяснение!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    Колега ЗУНИЦА,
    моите уважения, но в спора е нормално да се минава от тема в тема. Така , че ако искаш да станеш модератор, помоли колегите модератори за това.
    Вече няколко пъти се изяваваш в ролята на арбитър, по добре вземи отношение по темата.
    В много от случаите, за да стане ясно точно за какво иде реч е нормално да се обяснят нещата по подробно и по отдалеч.
    Ако модератора прецени, че нещо се превръща в личен спор или се отдалечаваме от дадена тема, досега щеше да се намеси. Нали така ?
    Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Колега,evgeni.filimonov,
    За да не спамим темата, отговара ми е на "лични".Така е по-коректно към колегите, които се интересуват от темата ,а не от личности.

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.05.2012
    Истината се ражда в спора,а не в разказването на вицове!

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Истината се ражда в спора,а не в разказването на вицове!
    Като добавим и "Без личностни нападки!" съм сто % зад тебе.

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.05.2012
    Прочети внимателно написаното от мен и виж дали обиждам някой!?Дразнещо е когато те съветва някой без да е се знае от кой район е?Според мен това е предизвикано от това да не би да се включи някой от същия район и да каже не е така или нещо подобно!Този сайт е направен да си помагат пчеларите,а не да се крият като влюбени ученици и да се правят на голямата работа...

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Явно много е обиден на/от мен, анонимната, правеща се на голяма работа /според г-н Ганев/ г-н Ганев.
    Затова му предлагам да отвори една тема със заглавие "Обидени на/от iris". Като се съберат повече обидени, всъщност, колкото решите обидени, моля да ми изтриете профила.

Автор
    Регистриран
    27.01.2012
    Колежке ,обикновенно на подхвърлени забележки и дребнави заяждания отстрани не се взима предвид ,даже е забавно ,стига да не се задълбочи сеира.Разбира се че никой няма да се оплаче от тебе и Пламен аз не виждам защо трябва да го вземате толкова присърце,дали с истинското си име или измислен ник е все едно отстрани-важното е компетентното мнение затова са форумите.Заровете томахавката и пийте по едно ,живота продължава и все така ще си останете пчелари. wink;

Сетих се нещо и реших да прочета пак дискусията за Стамболов и Ботев, но не я намерих. Който може да помогне. Благодаря.

Страница 16 от 807 ПърваПърва ... 614151617182666116516 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •