Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
Бяхме познати, но Калин реши преди година да се заяжда с мен, защото не му харесало как съм се изразил в една тема. Шарен свят, какво да правиш , спрял съм от няколко месеца да му пригласям, но все пак му хвърлям по някое емче да кълве, че иначе ще изгуби смисъл да влиза да пише. Модератора е казал, че всичко му е през хризентемата и въпреки, че Калин е под неговото крило все пак не трие мойте постове . За изразяването от нас на такива думи може да на извините, но сме на едно ниво. Аз съм от село, а той е на висш пост в пожарната в град Разград, та все сме селяни
Ех Янчо, Янчо, пак се мъчиш да се искараш обиждания, хуления и т.н. Преди 4-5 години, когато пак сипеше наред колко били прости наследствените пчелари, със стари разбирания, задръстени и т.н., аз те защитавах от нападките, въпреки, че не одобрявах ползваните от теб епитети. След туй и мен нарече тъй. Е, аз не съм от хората, които си оставят каруцата в калта. Не се прави на по-велик от Папата, няма значение кой от къде де е, село или град, важно е колко има в междуушното пространство. Какво да правиш - природа. Лошо е когато човек си мисли, че е нещо повече от другите, а всъщност като се погледнем в огледалото - все еднакви. Огледалото обаче не отразява онуй, на което се казва акъл. Та така де, кажи си всички обиди отправени към мен, че как и на деца взе да обиждаш, в другия форум де. Искрено ти желая нявга да имаш деца, за да разбереш някои чисто човешки ценности.