Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.03.2017
    @kuline @tarty много се надявам, че вие двамата всъщност сте приятели и само така си приказвате щото, ако не е така и сте сериозни, не знам как още не са ви делнали постовете. Заради обиди някои юзъри направо бяха изритани от форума, а като чета вашите постове ... как още сте тук.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Sylvie Виж публикацията
    @kuline @tarty много се надявам, че вие двамата всъщност сте приятели и само така си приказвате щото, ако не е така и сте сериозни, не знам как още не са ви делнали постовете. Заради обиди някои юзъри направо бяха изритани от форума, а като чета вашите постове ... как още сте тук.
    Бяхме познати, но Калин реши преди година да се заяжда с мен, защото не му харесало как съм се изразил в една тема. Шарен свят, какво да правиш , спрял съм от няколко месеца да му пригласям, но все пак му хвърлям по някое емче да кълве, че иначе ще изгуби смисъл да влиза да пише. Модератора е казал, че всичко му е през хризентемата и въпреки, че Калин е под неговото крило все пак не трие мойте постове . За изразяването от нас на такива думи може да на извините, но сме на едно ниво. Аз съм от село, а той е на висш пост в пожарната в град Разград, та все сме селяни

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Бяхме познати, но Калин реши преди година да се заяжда с мен, защото не му харесало как съм се изразил в една тема. Шарен свят, какво да правиш , спрял съм от няколко месеца да му пригласям, но все пак му хвърлям по някое емче да кълве, че иначе ще изгуби смисъл да влиза да пише. Модератора е казал, че всичко му е през хризентемата и въпреки, че Калин е под неговото крило все пак не трие мойте постове . За изразяването от нас на такива думи може да на извините, но сме на едно ниво. Аз съм от село, а той е на висш пост в пожарната в град Разград, та все сме селяни
    На мода не му е през х...хризантемата и може да ви сервира тавата с банички на момента. И сам го каза - не трия твоите постове. Защо? Защото колкото Калин е под моя закрила, толкова и ти. Калин съм го банирал мисля три пъти, а за теб не се сещам. Затуй, че виж кой е под крилото и кой не. Банирах ви, агитирах ви, опразнихте форума, а сега правете каквото искате, но не забравяйте, че съм някъде тук. А дали сте селяни или граждани се вижда от пръв поглед.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Ех Янчо, Янчо, пак се мъчиш да се искараш обиждания, хуления и т.н. Преди 4-5 години, когато пак сипеше наред колко били прости наследствените пчелари, със стари разбирания, задръстени и т.н., аз те защитавах от нападките, въпреки, че не одобрявах ползваните от теб епитети. След туй и мен нарече тъй. Е, аз не съм от хората, които си оставят каруцата в калта. Не се прави на по-велик от Папата, няма значение кой от къде де е, село или град, важно е колко има в междуушното пространство. Какво да правиш - природа. Лошо е когато човек си мисли, че е нещо повече от другите, а всъщност като се погледнем в огледалото - все еднакви. Огледалото обаче не отразява онуй, на което се казва акъл. Та така де, кажи си всички обиди отправени към мен, че как и на деца взе да обиждаш, в другия форум де. Искрено ти желая нявга да имаш деца, за да разбереш някои чисто човешки ценности.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •