...Щтото минава. Ако имаше цепеници зад врата, както в "развитите" държави, тогава трудно тарикатите биха си позволили да се ебават.
Някакъв си бай х.й идва да ми изкупува меда и ми върти "селски" тарикътлъци (навярно всички вие сте попадали на такива номера от страна на прекупвачите).
...Продавам си меда...облечен съм в работен гащеризон, запотен от работа, изморен, мръсен (е не чак толко0ва де) със стария си автомобил паркиран пред селската ми къща...и идва Левул Левунов от Левуново да ми изкупува меда и почва да ми върти номера...аве ейййй.
...Навремето се ядосвах и възмущавах на такива на такива номера (кантари, тенекии, полен.............) и какви ли не измишльотини от страна на прекупвачите и ги гонех. Сега се забавлявам с тях, защото ми е широко около врата, но се опасявам, че някой слънчев ден, някой ще яде гьостерицата, пък няма значение какъв трейд се казва.
...Призив към прекупвачите на пчелни продукти - Пичове...не се ебавайте с отрудения, беден български пчелар. Някой ден ще ни избият ангелите и няма да ви стигне времето да подкарате трошлявите си двупотопни таратайки за да избягате...ама нейсе...