Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
Ааа не си прав, те не лъжат, просто отговарят избирателно. В отговорите им винаги има една унижителна нотка, към задаващия въпроса. Ей това си е ченгеджийски похват. Аз тонове съм им предлагал за проби, ама ядец и май за добре, че инак щяха да ми кажат, както оня ден го направи един друг прекупвач, на зададен мой въпрос, защо чакам два и половина месеца от пробите за липата, ми бе отговорено " 'къф тий проблема, нъл' си на работа, нямаш да внасяш осигуровки. Егати изедниците! Аз блъскам като роб без събота и неделя, а оня, не е Апитрейд, ме пита за проблема ми. Проблема ми е явно мой, че преди време, когато имах възможност, не отидох в по-добър свят, а останах да се мъча тук с идиоти, които ме карат да се чувствам виновен, защото се прегърбвам от работа, вместо да седя по кафенетата. Българска работа еййй!
...Като чета, слушам или ставам свидетел на такива абсурди, които се случват ежеминутно при нас...се сещам за една велика Българска сентенция, която ни описва много добре.
Та... тя гласи..."Кое ни е в ред, че х...........я да ни е от пред"...

Ще перифразирам леко един "приятел" Ернст Фишер:

"...В едно разлагащо се общество, изкуството, спорта, икономиката, образованието, пчеларство и не на последно място политиката, трябва също да отразява разлагане...... освен ако не искат да нарушат обществената си функция..."

...Е...ние вече сме разложени. Кво да очакваш от пчелари, прекупвачи и др. велики разложители...А?!