Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 721

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ха, ха...ако ви кажа какъв абсурд ми се случи вчера и ще паднете. Абсурд над абсурдите. Щяха да ме уволнят дисциплинарно за употреба на алкохол. Ха, ха...за алкохол. И се опитват да ме убедят, че те са правите. Безумници. И дар слово се опитваха да ми прекарват. Ха, ха...на мен. Ех зуница, зуница. А аз се чудих 'що ги кълнеш постоянно. Не, че не знам де. То голяма простотия, голямо нещо. Все съм минавал всичко с усмивка, но вчера изтрещях от глупавата ситуация която ми спретнаха УЖ умни хора. Защо бе Господи има толкова прости хора в България? И защо бе Господи са на ръководни длъжности? Шегувам се. Някой да не си помисли, че съм сериозен.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    ... Защо бе Господи има толкова прости хора в България? И защо бе Господи са на ръководни длъжности? ...
    А като си казал А кажи и Б!
    "Защото простотията не ходи по гората , а по хората!" " Дай на простия власт и му чини сеира!" Не визирам никой.Всички ваши асоциации са си за ваша сметка! Само цитирам поговорки.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    А като си казал А кажи и)
    Ще кажа, но сега отивам на +, че напук на случилото ми се вчера за край на деня и това отгоре.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ще кажа, но сега отивам на +, че напук на случилото ми се вчера за край на деня и това отгоре.
    Ами като не спазваш Божиите канони така е! Казано е: Пийте, но не се опивайте! Ти къде прочете не пийте грам алкохол, а само натурален сок?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •