Аз също съм на това мнение и съм против да има раздели видими за определени потребители.Първоначално публикувано от аз
Аз също съм на това мнение и съм против да има раздели видими за определени потребители.Първоначално публикувано от аз
http://pchelarite.com Сайт за пчеларство, пчели, пчелари
http://obiavitevi.com Публикувайте обявите си в раздел пчеларство http://obiavitevi.com/index.php?page...&sCategory=396
Както решите господин Администратор...но ще ви кажа че и други са го правили с други форуми...и в тази секция направена с код достъпен само за определени-няма кой да пише в последствие.Едва ли нещо ново ще се коментира там ,пак ще прозре българщината ни само ще се провокира злоба към форума и негативни мнения.На мен лично ми харесва форума такъв какъвто е-не знам на кого му дойде тъпата идея за реформи,вярвайте ми ,все има откъде да се научи само ще се отвори работа на модераторите.Иначе еуфорията е голяма -поне в началото.Първоначално публикувано от vankata
с най-добри чувства Spens.
Когато създавахме форума,не правихме анкета и допитване,просто го създадохме,като алтернатива на другия и с надеждата да бъде по-добър,форум за всички,които мислят и се занимават с пчели без значение на какво ниво са.Форума ще си остане такъв какъвто е-достъпен и отворен за всички.Първоначално публикувано от Владо-Gillan
За съжаление идеята ми остана понятна само на малцина. Прекалено бързо се наложи мнението, че се цели някакво ограничение и делене на касти и какво ли още не. Или пък да се затвори форумът и да се направи недостъпен за нови потребители. Форумът е просто средство за комуникация, което не е изцяло пълноценно, ако изпитваш несигурност да споделяш това което мислиш!
Тодор Тодоров
Вярно че вие бяхте инициатора на идеята колега ,чак сега склащам ,отклоних се покрай никовете и излизането "на светло" даже и уважаемия колега ЮРИ се засегна впоследствие необмислената дума от моя страна.Аз не виждам защо трябва да има скрито-покрито -напротив това може да се направи организирано от всички пчелари,знам че се извиват ръце,мислиш ли че задкулисно ще се постигне повече ако вместо това се ревне с пълен глас? Напротив -нека четат ако от това се притесняваш крайно време е да се извоюват правата!Така поставено вашето мнение извика разногласия ,всеки размишлява за себе си но все пак се чувстваме обединени от форума .Прави чест на Администратора че не се повлия от определени мнения,това е моето мнение.Знаят се и пчеларите и купувачите ,всичко на друго е въпрос на договаряне .И представяне на условия.Първоначално публикувано от ттитто
Много добро мение!!Отдавна тази тема трябваше да я има -добре е да бъде заключена за коментари понеже по стар български обичай -ще бъде оспамена,добре е всеки да сподели своя опит.Подобни теми има в старите броеве на пчеларство -там всеки споделя конкретни наблюдения и практики -някои от тях са водещи и сега!!Юри -пиши темата и нека всеки от колегите си пише истината и каквото е и е постигнал ,всеки за себе си ,аз също .Първоначално публикувано от Юрий Цветков
Темата ще е от полза на всички особено на начинаещите, но трябва да се раздели по региони. Във всеки един регион особеностите са различни, което предполага и практиките да са различни. Не е едно и също дали ще пчеларстваш в северна или южна, западна или източна България. общо взето всеки един регион си има своята специфика.
Първоначално публикувано от Юрий Цветков
http://pchelari.com/forum/viewtopic.php?t=2673&postdays=0&postorder=asc&star t=75 ето тук съм описал моята практика, но ще я копирам и като отделна тема за моя район.Първоначално публикувано от Spens
Създаването на нови теми в този форум не е приоритетно за модераторите, всеки е свободен да го прави, ако няма такава или подобна.
Добре подреден форум.Достатъчно информация предлага на такива като мен(само консумиращи меда)да знаят какво да гледат като си го купуват,а и да понаучат за обща култура(никога не е излишна)повече за пчелите и как точно се добива от тях мед.
Като препоръка:
Една спам тема/рубрика,или тема/рубрика за раздумка и свободно коментиране,или спам чат......или нещо подобно може да добавите.Няма да е излишно там да се вихрят лакърдии,да имате дебати,да спорите на воля,да обсъждате това и онова свързано с пчелите и тяхното отглеждане(и не само само за тях,а и на всякаква друга тематика)и периодически да се трие(в доста форуми има спам тема,която се трие на седмица-две период за да не се заема излишно място на харда,и се почва на чисто).Ако по време на спора,дискусията,дебата,об ъждането,надлъгването.....и и друго подобно се напише нещо полезно/ценно,то може да се премества в подходящия раздел.Така се избягва(донякъде)ненужния и излишен спам във всяка друга тема,оставяйки само полезната,ценната,нужната и необходимата,даваща насоки,подходи,съвети и препоръки информация.
В СВОБОДНА ТЕМА има отворена тема МЯСТО ЗА БЪРБОРЕНЕ,но малко хора се възползват от нея а спамят навред с което създават излишна работа на модераторите и екипа.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))