Здравейте.Чувал съм и друга хипитеза:Че маймуните са произлезли от човека.Възможно е те даса несполучлив опит да се създаде друг вид раса.
А това с богобете съм чувал следното:Тези горе рекли на един човечец „Ние не сме богове и не знаем защо ни се кланяте.Ние сме само по развити от вас.
Аз съм чувал следната хипотеза,казана от „Моя човек Б“ Тя е следната: Така наречените „извън земни“заменяли технологии срещу диаманти(брилянти) В техните кораби имали устройства ,които приличаки на кутйки.В тях поставяли брилянтите и те им служели ,като гориво.Колкото по-голями били ,толкова по дълго време им издържали.Казва още че с тези кутийки можели още да улавят човешки души на умрели хора.Душата в сравнение с брилянта била като неизчерпаем източник на енергия.В тубата сим срещал много клипчета ,на които се вижда как летящи чинии кръжат над главите на американските войници.
И още много неща е казал човека Б но когато му дойде времето.
Това е преводна 2 и 3 клип.До колкото разбирам руски.
Аз не съм сам на този кораб Има представители и от други цивилизации.Единият от тях има тънко тяло,голяма глава и големи черни очи.Корабът не преднадлежи на моята цивилизаця.Ние сме учени които събираме информация,митове ,легенди и култура.Ние нямаме право да се месим на живота на земята.Това право имат само създателите на тази планета.Създателите изглеждат така.Прилича на човек от земята но с друга вибрация.С мъжко лице,без брада-гладко.Изглеждат млади но всъщност не са толкова млади.Очите им са сини.Външно слаби с черни дълги коси.Дрехите им са бели и светят.Коланите им са нито червен нито розов.Немога да ги определя.Името на този който е с нас е Сатериймий.Той е един от деветимата на кораба,който следи да не нарошом определени закони.Той следи да не навредим на тези цивилизации.Следи за изпълнението на закона,дори и в нас да няма такова желание.Също да не говорим със земните хора.
Говори за друга експедиция до земята.Ние се намираме на един голям диск на който има 50 по-малки диска.Ние отиваме до началника на експедицията.Това е този с белите дрехи-един от създателите на земната цивилизация.Трябва да му кажем с каква цел е нашата експедиция.И то съвсем подробно.Тогава той решава дали да разреши контакт със хората на земята.Всичко което става на кораба се записва.Един от нас избира човек от земята за иследване.Името му е Хареми.Този Хареми има глава като на гущер и опашка.Това е жена.Ние избираме един от огромното племе,които строят пирамидите.Преди това там е имало огромен кораб със същата форма.Те си мислят че ако повторят същата форма ще могат да се доберат до друга планета.Ние сме извън кораба.Тъмно е.Защо има толкова малко звезди?Луната е по-голяма и по близко.Аз имам тръба,която е куха и излъчва вибрации на които работи мозъка.С нея ще парализираме избрания човек.Тя излъчва вибрации,които прекратяват връзката между мозъка и нервната система.Човек вижда и чува но неможе да се движи в течение на 30 минути.Работи на разтояние 20 м.Виждам пирамида,голяма,недовършен а.От нас излиза лоша миризма и всички животни бягат.Изключително много разтителност и гори.Аз съм с още един от мойта раса.Името му е Химоре.Виждам къщи като хижи.Там има много кучета но те бягат,от нашата миризма.Ние се приближаваме до една жена.С тъмна кожа като циганка.С дълги черни коси,около 50 години.Тя се приближава и ни гледа.Неможе да разбере какво вижда.Какви са тези бели и високи мъже.Стои на едно място.Какво точно говори ,аз не разбирам.Аз и казвам мисленно ела при нас и се приближаваме към нея.Тя се обръща,но аз насочвам тръбата и я парализирам.Тя се прегъва и остава неподвижна.Ние я вземаме и отнасяме в кораба.Тя всичко вижда но неможе да се движи и диша тешко.Ние сме вече в диска но не в този а в по големия.Там ни чака началника на експедицията.Той е представител от създателите на тази цивилизация.Той я преглежда и казва,че ние не сме нарушили нейното физическо тяло и можем да продължим изследването.Ние я слагаме на мазата и я отнасяме в нашата част на кораба.Разполагаме с такава апаратура която показва състоянието на мозъка,неговите вълни,вътрешните органи и даже тези енергетически структури,които не са извесни на земята.Ние сме длъжни да изучим устройството и функциите на хибрида и да докладваме на нашето правителство.Тя е хибрит на тези раси,които са я създали и на още други,които допълнително са внесли изменения.Ние наблюдавахме графиката,която беше,като звезда.Тя показва нивото на налягането на кръвообращението,притока на кислорода в тялото,обмяната на веществата,генетически структури,пълен хромозонен набор.Аз съм длъжен да разбера,как хромозония набор влияе на нервната система на тези същества.Кои гени могат да се изменят,за да се измени човешкото съзнание.Аз съм длъжен да събера информация,която ще се ползва не само от нешата цивилизация и ще бъде достъпна за всички.В момента аз изучавам нейнйя хромозонен набор и какви изменения мога да внеса.Ако аз направя в нея неправилни изменения,то тя ще бъде мутант,който няма да може да съществува на това ниво,за което тя е създадена.Ние вземаме решение какво би се получило ако вземем хромозом от друга раса,например Х5 заменим с Х10.Хората имат 46 хромозома,а Хера имат 102 хромозома.Можем да извадим само няколко точки от тези 102 хромозома с нашите микро инструменти и да ползваме само тях.След това тази информация се запаметява в нашия компютър.Не това не е копютър а една топка в която се запаметява тази инфотмация.В този момент жената започва да се пробужда и да издава странни звуци.Аз и казвам:АНУМАКАРОШ -което означава„Човек ти си в безопасност“Тя имаше спазъм и кислорода не и достигаше.Ние оправихме това и взехме генетически материал.Генетични изменения не сме правили.
В третия филм се говори за смъкването на жената от кораба.
Тя се пробудила,но неможела да разбере какво и казват.Телепатичният и канал бил затворен.Тогава решили да я парализират отново и да я оставят недалеч от нейната къща.Но възникнал следния проблем.Можело докато се съвземе да я разкъсат дивите животни.След това и показали тръбата и направили знак,че ако не тръгне след тях ще използват тръбата отново.Казва се още че който един път е опитал действието на тръбата,повече не искал това да се повтаря.След това я завели при предстсвитела на създателите на нейната цивилизация.Тя започна да гледа.че той много прилича на нея и започна да му говори.След това той ги попитал защо не я върнат обратно.Те му обяснили причините.След това представитела на създателите им казал да я оставят по близо до домът и.Препоръчал да изтрият от памета и случилото се.У тях било още едно устройство,приличало на смартфон.Когато се поставело на главата на човек,можело да се види и чуе какво е видял и чул до този момент.С този телефон можело да се изтрива чести от памета.Те неможели напълно да изтрият памета на човек,защото щели да повредят нероните.Можели само да ги блокират.Човек неможел след такова изтриване на памета да си спомни случилото се съзнателно. Той можел да си спомни за контакта ,ако се раболее и вдигне висока температура или в спящо състояние.Но той нямало да разбере нищо от своите спомени.
Други спомени на тази жена:
За 28 години имала около 15 такива експедиции.Една от тях била когато на земята живеели само племена.Каспйско и Азовско море на картата не се виждали.Черно море било с по малко по размер.Там където живеели най развитите племена имало планини от северозапад на югоисток.Малко по на юг имало океан.В горите до тези планини живеели тези племена.Кожата им била много светла и се виждала кръвоносната им система.Били високи 1,85 м.и били най развитото племе по това време.Те не воювали помежду си и си помагали.Това било критерий за развитие.
https://www.youtube.com/watch?v=zVgrm64V9Fg
https://www.youtube.com/watch?v=pw0Fdy0Po8A
Това момче говори много интересни неща.
Тези които поне от малко разбират за какво се говори
в клипа са напред с материала.
Има го преведен и на други езици.
https://www.youtube.com/watch?v=nZNNKFq8FTY
Приятно гледане на тези които ще гледат.

Цитат