Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
Доло- горе е така ама не баш,..........................То има много интерсни хипотези ама тия с усмирителните ризи не спят, та да не се задълбочаваме.
Здравейте.Много силно преживяваш написаното по горе.Аз допускам че в последния клип който качих,жената може да има слушалка в другото ухо и някой да и чете предварително подготвен сценарий.А това момче може да си прави само реклама.Според мен има 3 варианта:Първият е тази женица да казва истената.Втотият вариант е това момче да изгледало много клипове и да е написало този сценарий.И третия вариант е да е помолило друг да го напише.Но доколкото знам тези които пишат такива неща ги пишат само за пари.Така че остават първи и втори вариант.
Между другото се говори,че Укрсйна е държавата,която има най много разсекретена информация по тази тема.След нея били руснаците.Проблемът е че не разбирам украински и долавям неща само от руско говорящата им част.
Мисля да не пиша повече ,защото форумът се превърна в Х форум.Някой съфорумци много се дразнят.