Здравейте.Един човечец в „Малки истории“ беше казал следното :Човек колкото е по прост по добре живее....Да ама колко по прост е въпросът?Вярно е че всеки сам си решава как да живее.В този клип номер 1 , тази жена е в регресия и разказва за предишен живот.Ще направя съвсем бегъл преразказ.Руският ми не е на ниво,Ще преведа само жената какво говори.
Намиран се на кораб и изследвам звездите.Имам тънко дълго тяло с дълги пръсти.Главата ми е кръгла но не като на човек.Имам големи очи като очила.Тялото ми има подобен цвят на човешкото но формата не е същата.Аз съм мъж.Изследвам термочдрената реакция на звездите.Била съм на земята.Там наблюдавах племената и ги контролирах да не се избият едни други.Земята е заселена от една от най старите цивилизации в нашата галактика.Те първо създали едно същество от което после създали човека.Човешкото развитие било контролирано.Звездите представляват следното.Част от космичното пространство в което тече енергетическо преобразование.Отделни енергии се превръщат в друг вид енергии.Като светлинна,топлинна,материа лна и други видове.Звездите са живи на енергетическо ниво.Те не са разбираеми за човшката раса.Дава и пример:Това е равносилно едно мекотело от реката да разбере човека какво мисли.Разказва още за една цивилизация,която се нарича Деснит която живеела на планета 367 в съзвездие Водолей.Те били високи 3.40 м.Размножава ли се като всеки давал генен материал .Ембриона растял в инкубатур.Децата били без родители.В уаилищата ги учели как да управляват кораби и как да създават триизмерен образ на планети.Казва че през този образ можело да си прекараш ръката.Техните учени се наричали раухбаниш.

https://www.youtube.com/watch?v=jgFPnweDxZQ

В следващите клипове обеснява и други неща.