Положението е : " Муци". На няколко пъти искам да се похваля нещо, ама то - умен телефон и глупав пчелар, не става.![]()
Положението е : " Муци". На няколко пъти искам да се похваля нещо, ама то - умен телефон и глупав пчелар, не става.![]()
То не е за хвалба, а за споделяне. Ха кажи на кой и за колко шитна рапицата? Драката цъфна ама го дават три деня плач. Сетне може и да е скърцане със зъби, ама да не се похаби последната паша. За гроздето ми е думата. Относно новите технологии. Амчи то сега от интернета може да научиш дори коя е любимата секс поза на извънземните бре, аланкоолу!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Тъй де, ама като чета тъмната картина при колегите, как да пиша. При мен е добре, дали се научих да ги отглеждам, дали по-малко ме тровят- незнам.
Ама и земеделците мислят за мен, рапица, сега към 800 дка. кориандър, има и бол слънчоглед.
С една дума : късмета на хобито.
Само дето ми се взе акъла , докато извадя рапицата. По едно време търсих въже, ама за късмет, ненамерих .
За кориандъра не мисля, до коледа все ще го извадя.
![]()
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))