Първоначално публикувано от
barkov1982
Толкова си могъл и толкова си видял. Интересното в случая е, че пчелина е в краен имот и тук ми изниква въпросът"защо си обикалял да го гледаш?" сма карай.
Сам казваш че няма земеделие, НО има нива с царевица

жокер

жокер

жокер.
Относно засичанията ви, еми събота и неделя и мен неможе да ме видиш на пчелините(само ако трябва да се направи нещо неотложно), миналата година е имал бремена жена и дете по голямо на сборна група, събота и неделя трябва да помага за детето. За старите кошери, еми да има и стари и нови има и от военните сандъци. В началото на селото(идвайки от гарата) има един малък пчелин в дясно, ако това е твоя, ясно ако ли не като идвам лятото ще дойда да огледам твоя. Ако имаш огромно желание има още съхранени проби ще ти ходатайствам да ти даде едни да изследваш, изследването струва 400лв. За рояците и мен ме е яд, но има капани така че може да хване той от твоите. Според мен струпването на толкова много кошери на едно място не е адекватно, "но всеки сам решава с главата и с парите си" (цитирам приятел). Странното в случая е че си в същия район и вместо да опиташ да се свържрш с него ти си седнал да намираш някакви измислени доводи, че едва ли не си го заслужава. Той е в преход за био, така че есента когато ти си обикалял с канчетта най вероятно, той не е. Могъл да направи много(за което има вина и си отнесе последствията). Неговите пчели тогава е трябвало да обикалят за храна и хоп......
Още когато ми сподели идеята му казах че за мен не е оправдано да има 240бр на едно място и би било по добре да са поне на две да не кажа и 3,но когато се обърне каруцата пътища много. Може и да се видим с теб.