Да, действително семейството не беше силно и започваше да се развива те-първа. Но това се отнася и за другия ми кошер, който бе дори по-слаб. Ще му се види бъдещето и на него скоро. Въпреки че третирам за нозаметоза, изглежда все пак са я имали. К'ъв е смисъла от това лекарство тогава, не знам. По-добре да купя чист йод, отколкото да давам пари за подобрения...
Демек да разбирам, че след като е слабо било семейството, а кошера е бил разширен заради магазина и така прелката е била далеч за вардене + следи от нозаметоза, е довела до гибелта му? Най-вероятно "нападение"?
Възможно ли е по някакъв начин третирането с херба стрипс или лекарстовот за нозаметоза, което ухаеше на йод, да са отслабили допълнително семейството или дори убили или изгонили? Бях чел новина за човек, който след поставяне на ленти, семействата му отслабнали или нещо такова, но е доста нереално според мен.
Изглежда май ще е добре да си купя Ванков рой от някой и да пробвам да хвана някой рояк, за да не остана с 0 кошера докрая на годината.