Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 275

Тема: РАПИЦА

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Мда, сори Данчо, моя грешка, как може да не си спомням какво си писал преди 360 дни
    след направената справка малко съм объркан... не ми излиза сметката и все пак на Разпети петък я чакай на ниския, на високия за Гергьовден, в София съм я предвидил за 10.05., при теб на Бояна може би 2-3 дни по-късно

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Мда, сори Данчо, моя грешка, как може да не си спомням какво си писал преди 360 дни
    след направената справка малко съм объркан... не ми излиза сметката и все пак на Разпети петък я чакай на ниския, на високия за Гергьовден, в София съм я предвидил за 10.05., при теб на Бояна може би 2-3 дни по-късно

Извинението ти се приема.Високия и София 1;1,Бояна с 10 дена след това на Кирил и Методий трябва да е пика.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Заслужил Автор
    Регистриран
    27.06.2018
    Пчеларски район
    Тунджа-Марица
    За 2 дена топло време здраво поработиха и забелиха рамките на магазините . Ако продължи така ще е добре,има приток и градежа върви. Най силните обаче са заложили маточници през миналата седмница и пада голема мачкане. 2 - 3 се изройха, 3 разцепих при прегледите. Отворих максимално прелките на другите като на силните им сложих прашецоуловителите и ги оставих на мрежа отдолу. При вас какво е положението колеги ?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Въртят центрофугите и мълчат.

Заслужил Автор
    Регистриран
    27.06.2018
    Пчеларски район
    Тунджа-Марица
    При мен свърши,каквото беше мина. Общо взето не съм доволен,може би заради лошото време

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    След 5-6 години, ще се "сблъскам" накрая и аз с рапицата. Блок около1000 дка. на 7-800 ст. метра от пчелина. То до напролет има много време ама....
    Днес прочетох цялата тема и не съм много наясно да се радвам или не. Теоретично долу-горе съм наясно, но..., друго си е око да види, ръка да пипне. Успокоява ме, че имам приятел, работещ при арендатора и ще имам достоверна информация за пръсканията. И все пак, да видим, как ще иззимим, как ще се развие рапицата, пък и човек е смъртен....

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    След 5-6 години, ще се "сблъскам" накрая и аз с рапицата. Блок около1000 дка. на 7-800 ст. метра от пчелина. То до напролет има много време ама....
    Днес прочетох цялата тема и не съм много наясно да се радвам или не. Теоретично долу-горе съм наясно, но..., друго си е око да види, ръка да пипне. Успокоява ме, че имам приятел, работещ при арендатора и ще имам достоверна информация за пръсканията. И все пак, да видим, как ще иззимим, как ще се развие рапицата, пък и човек е смъртен....
    Ти си приготви инвентар, останалото е божа работа.

VIP Автор
    Регистриран
    28.01.2021
    Пчеларски район
    общ.Севлиево, обл.Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Кразз Виж публикацията
    Излишно умуване. Оказа се междинна култура...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •