Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 275

Тема: РАПИЦА

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ице, то и при мен цъфти, но още й е рано, поне при мен. На жълто-зелени талази е. Студа я бави, гледам и акацията също, едва разлистила на 2-3 листа, ама...

Толкова добре тръгна времето март месец , а сега студ и дъжд само.Много обърка пчелите според мен... Мисля да ги отварям, че ми се струва, че са почнали с маточниците, дано да греша.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Христо Димитров Виж публикацията
    Толкова добре тръгна времето март месец , а сега студ и дъжд само.Много обърка пчелите според мен... Мисля да ги отварям, че ми се струва, че са почнали с маточниците, дано да греша.
    Да, студа им играе сечено, но силните семейства са наели здраво сезона. Тях не ги бърка студа, имат набавен прашец и мед от фиданките и... Това е моя поглед на семействата. Въпреки студеното време се наложи да прехвърлям едно запасно семейство от нук в голям сандък, защото му бе отесняло. Въпреки студа, градят като невидели, снасят пак така и чакат явно топлото време, но кога ще е?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Да, студа им играе сечено, но силните семейства са наели здраво сезона. Тях не ги бърка студа, имат набавен прашец и мед от фиданките и... Това е моя поглед на семействата. Въпреки студеното време се наложи да прехвърлям едно запасно семейство от нук в голям сандък, защото му бе отесняло. Въпреки студа, градят като невидели, снасят пак така и чакат явно топлото време, но кога ще е?

Да не съм лош пророк,но градежа ще изиграе лоша шега на много колеги.А как се очаква тая година цената на липата ще е добра.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •