Беше писал преди време, че умния ще спре първи, затова си прибери пинчера, защото пак започва да лае и дразни.
Запуши си ушите/очите бре пинокио! И ти лазиш по нервите на много хора, но те отминават като бърз влак. Хайде остани си със здраве и не давай наклон на оная работа на хората.
Запуши си ушите/очите бре пинокио! И ти лазиш по нервите на много хора, но те отминават като бърз влак. Хайде остани си със здраве и не давай наклон на оная работа на хората.
Мноооогоооо си тъъъъъпппп беееее Саше(комиците). Ти Сашето ли играеш или другия по знаещия? Аз много добре разбирам, че изглеждаме отстрани смешно, но дали ти разбираш?
Мноооогоооо си тъъъъъпппп беееее Саше(комиците). Ти Сашето ли играеш или другия по знаещия? Аз много добре разбирам, че изглеждаме отстрани смешно, но дали ти разбираш?
Вие, не знам дали сте разбрали, но всички останали го разбраха. Предлагам да се спрете. Докато е време. След това да няма, ама той мода изгони всички. Мода достатъчно ви търпи.
Бъркаш се нещо, никога не съм писал или казвал, че мойте снасят цяла зима
Може Янчо, с такова впечатление съм отстанал просто. Но това не е най-важното, важното е че правиш зимна пчела когато при мен престават да снасят, и пак си излизат добре от зимата.