Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Днес при отварянето на кошерите се натъкнах на инвазия на мравки. Повече от половината кошери бяха с гнезда от мравки с много яйца. Това само за седем дни. Влажно ли беше там където бяха мравките?
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Първоначално публикувано от jdrumev Влажно ли беше там където бяха мравките? Не знам влажно ли е било или сухо, но стана горещо и след това нямаше мравки.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Не знам влажно ли е било или сухо, но стана горещо и след това нямаше мравки. Брата има рецепта за мравките.
Първоначално публикувано от jdrumev Брата има рецепта за мравките. Предполагам, че и тя е тайна и ще е я получим евентуално в края на сезона.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Предполагам, че и тя е тайна и ще е я получим евентуално в края на сезона. Не е тайна.Брата няма тайни той живее в Елена.Брата казва така за борбата с мравките: "Даче брат,пръскай с раундъп и мравки няма да имаш".
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Не знам влажно ли е било или сухо, но стана горещо и след това нямаше мравки. Да.Те са се прибрали,но утре ги очаквай пак.
Първоначално публикувано от mici-92 Да.Те са се прибрали,но утре ги очаквай пак. Но по метода на брата не идват.Било доказано.
Първоначално публикувано от mici-92 Да.Те са се прибрали,но утре ги очаквай пак. Не съм чул някой да се е върнал от онзи свят.
Наръси около и под кошера/ите сол,местят се сами.
Първоначално публикувано от FreeBSD Наръси около и под кошера/ите сол,местят се сами. Временно.Впрочем за колко гулеми и какви мравки става въпрос.Защото тия малките умират лесно.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))
Правила на форума