Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 644 от 683 ПърваПърва ... 144544594634642643644645646654 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 6,431 до 6,440 от общо 6828
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от zx7r Виж публикацията
    Аааа, има, има и други решения Между другото съм пристрастен към канала на този колега, снощи го зяпах до никое време. Начина, по който работи с пчелите, много радва. Само не разбрах, защо слагат летвичките между рамките. Зимата ги маха, но каква им е идеята?

https://youtu.be/S_2y7J7SLv0?t=467

п.п. Не можах да го вмъкна. На 7:47 е.
    Всеки луд снима и качва в тубето.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Аааа, има, има и други решения Между другото съм пристрастен към канала на този колега, снощи го зяпах до никое време. Начина, по който работи с пчелите, много радва. Само не разбрах, защо слагат летвичките между рамките. Зимата ги маха, но каква им е идеята?

https://youtu.be/S_2y7J7SLv0?t=467

п.п. Не можах да го вмъкна. На 7:47 е.
    Не съм гледал клипа ама предполагам за жега.Да работиш с 2 плодника ДБ е добре но не го правиш по правилния начин по това време се работят рамково и можеш да го ползваш като предимство, че са два.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията

Сега ще се убиждаме ли Атанасов.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Преди на мода бяха "Троловете". Сега са "Шутовете"!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Потребител
    Регистриран
    24.04.2017
    Пчеларски район
    Лакатник, Козлодуй
    Какво действие или бездействие на руснака те доведе до това заключение? Не че държа особено, но ако не се аргументираш, откровено ме тролиш.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Какво действие или бездействие на руснака те доведе до това заключение? Не че държа особено, но ако не се аргументираш, откровено ме тролиш.
    Мегастаратела е пич гледал съм го, но с клипове само няма да стане.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    В това променливото пролетно време, начинаещите пчелари с по 20-30 кошера като нас, е много важно да играят с обема на кошера, за да постигнат максимални резултати през сезона, да развият максимално силни семейства, и да успеят да увеличат бройката семейства, и да вземат някой лев от мед....при старите кучета-пчелари няма такава дилема - там всичко е на конвеир...там не се мисли много-много....едно е да гледаш 30 кошера, а съвсем друго е да гледаш 130!!

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    При мен е рано за правенето на майки. Задължително кошера трябва да е напълнил 2та корпуса преди да го осиротя а това се получава около края на месеца. А и времето сега не подходящо. За мен е важно майките да са хубави и не бързам за никъде.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    При мен е рано за правенето на майки. Задължително кошера трябва да е напълнил 2та корпуса преди да го осиротя а това се получава около края на месеца. А и времето сега не подходящо. За мен е важно майките да са хубави и не бързам за никъде.

Това го кажи на тия колеги които ще копуват ранни МПС-та.Хвърлят си парите на вятъра.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Автор
    Регистриран
    11.02.2018
    В крайна сметка, ако има поне малък вариант да съм прегрял леко разтопения мед, да го дава ли на пчелите, или да не рискувам, ако надраскам захаросаните пити и ги напръскам с топла вода, ще успеят ли да го вземат и преработят пчелите или ???

Страница 644 от 683 ПърваПърва ... 144544594634642643644645646654 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •