Първоначално публикувано от Георги 1974 Голем праз, ти чувал ли си за ХМФ над четиредесина градуса. Не съм Чичо Гошо.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Ти акациев нямаш ли? Ако нямаш да ти пратя, че да видиш по това време незахаросан мед. Че и манов, който е бил по на топло. Трудна работа е това мана и акация да остане в кошерите до пролетта, в тая криза.
Първоначално публикувано от Георги 1974 Трудна работа е това мана и акация да остане в кошерите до пролетта, в тая криза. Не съм преглеждал кошери още, но утре ще прехвърлям и ще погледна да видя какво има.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Не съм преглеждал кошери още, но утре ще прехвърлям и ще погледна да видя какво има. Все пак е редно да се отбележи, че ти не си стандартен пчелар убеден съм че си с хранилки 700 мл. а не с Милерови хранилки.
Първоначално публикувано от jdrumev Не съм Чичо Гошо. Ами казват, че не е хубаво мед да се загрява при висока температура ама в случая си мисля, че е излишна зайгравка.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Ти акациев нямаш ли? Ако нямаш да ти пратя, че да видиш по това време незахаросан мед. Че и манов, който е бил по на топло. Прати на бомбата, моите са на слънчоглед, а имам и на рапица. Не зимували на рапица , голем смях.
Първоначално публикувано от Георги 1974 Все пак е редно да се отбележи, че ти не си стандартен пчелар убеден съм че си с хранилки 700 мл. а не с Милерови хранилки. 700 са, но се пълнят макс до 500 мл.
Първоначално публикувано от ch.atanasov Ке умра от смях, имало пити със захаросан мед. Аз не съм виждал друг по това време. Дявола, като нямал работа си ....опс създавал си проблеми. Прочете ли заглавието на темата? Защо точно тука ке си умиргаш?
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Кипването е когато се съмняваш в меда. Друмев, до кога ще наливам в тази празна кратуна? Първо му запуши дупката !
Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух
Първоначално публикувано от rumenggr Прочете ли заглавието на темата? Защо точно тука ке си умиргаш? Ами тук е шоуто . Колегата има голям проблем и съответно получава големи съвети.
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))
Правила на форума