В момента интензивното животновъдство е немислимо без антибиотици. Как си представяте хиляди животни, наблъскани в тесни пространства, наситени с телесни секрети и изпарения, да не се разболеят масово при първото заразяване с нещо епидемично? Затова толкова им се плашат на вирусните епидемии като птичи грип, антибиотиците не помагат срещу вирусни инфекции.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
За мен нещата са така :
пчелар не ползвал атибиотици . обаждане -Ало, имате антибиотик в меда. - Ама аз не съм ползвал.- Имате наблизо животновъдна ферма, от там е.
пчелар ползвал антибиотици. - обаждане -Ало, имате антибиотик в меда. - Ама аз не съм ползвал. Има ферма до мен, сигурно е от там.![]()
Аз съм слаб на акъл,но ми дойде една мисъл лоша току що.Да предположим,че презобят крава с атибиотик толкова,че да покаже в меда.Абе хора ще преебем поста заради тоя мед.Според мен различно от мнението на Чанко,не химия а биология трябва да се учи.
Според мойте изчисления ако в масното тяло на пчелата има атибиотик който лаборатория открие или кравата е погибла или пчелите са алкохолици.
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Не знам какво трябва да уча биология или химия, ама разбирам че нищо не разбирам от минерали и антибиотици
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))