Виждам че ми се спряга името отново. Не ми е спаднал ентусиазма нито съм се отказал. Работата в обществена полза къща не храни. Тя е по желание и по възможност. В момента се изчерпа възможността, защото сезона започна, а аз съм истински пчелар с реални семейства и с реална работа по тях. Ако искате ме разбирайте, ако искате не. Не ми пука особено, най вече за шепата вечни мрънкачи.
Успешен сезон.
Аз пък подкрепям Рости и съм му благодарен, че се хвърли и опитва да направи нещо. Иначе на приказки всичко знаем и можем, а като дойде време за действия няма кворум. Вече ако излезе, че и тея са маскари ще критикувам тихичко, защото какво съм направил - нищо, само чаткам на клавиатурата.
Медец
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Много добре те разбираме. Някъде напред вече съм казвал, че, както обикновено, хора или организации с пари ще решават въпросите на бранша, защото това изисква време и ресурси, които обикновения пчелар не притежава. Но ти прави чест, че поне опитваш, останалите и това не правим. Поне ни дръж в течение на това, което може да се изнася публично от работата на групата по въпроса, че да си сверяваме посоката на вятъра.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))