Първоначално публикувано от julian103 ...в определени моменти спазва.... Тъчскриина на телефона му е афтърмаркет. Трудно Фаща на кебапчета! Китайска му работа! Седне ли пред компа, граматичните правила са му конфекция.
Първоначално публикувано от rumenggr Тъчскриина на телефона му е афтърмаркет. Трудно Фаща на кебапчета! Китайска му работа! Седне ли пред компа, граматичните правила са му конфекция. На калпав космонавт, водораслите му пречат.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев На калпав космонавт, водораслите му пречат. Това Друмев да го беше написал, добре ама ти?
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев На калпав космонавт, водораслите му пречат. Първоначално публикувано от barkov1982 Това Друмев да го беше написал, добре ама ти? Що? Абсурдно ли те се струва? Че точно затова съм го написал така. Ех бАРКОВ, бАРКОВ. Само ти ме разбра и то погрешно.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Що? Абсурдно ли те се струва? Че точно затова съм го написал така. Ех бАРКОВ, бАРКОВ. Само ти ме разбра и то погрешно. Е нали сме у темата та затова, иначе те разбрах...
Първоначално публикувано от barkov1982 Е нали сме у темата та затова, иначе те разбрах... Е това харесвам в теб, че като ти го разясня втори път и хващаш от раз /рабираш го/.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Е това харесвам в теб, че като ти го разясня втори път и хващаш от раз /рабираш го/. Водорасли ама на хълм завити с килоти, че ако са с прашки водорасли не виреят
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))
Правила на форума