Моля да бъда извинен колега за недоразумението ...мисълта ми беше че всеки е равнопоставен във форума ,подобно разделение е най -малкото дразнещо и обидно.Разбира се че ни интересува всичко-да винаги ще има такива които ще се обадят само за да си сверят часовника ...но не може и без това -хора много.Аз например мога да помогна на доста хора но предвид прочетеното тук-там си вадя някави заключения от написаното.Форума засега е най -добрия аз не виждам причина за реорганизации и задкулисни прйоми по-скоро се организирайте всички заедно .В пчеларстото в България няма почти нищо ново, неща от 50 години се преповтарят наново аз не знам какви точно цели гоните.Може ако ви липсва адекватна форма на общуване да си откриете ваш линк в райдкал със съответния код който си изберете и където ще можете да подбирате хората с които говорите в реално време без проблем,ако това е целта на занятието.
.всеки който е в този форум се интересува от реализация на продукцията си на добра цена ....
и кое точно в поста си сгреших колега? Начинаещия ще намери пътя си ,когато развие и направи пчелин ,пак до това ще опре...поне така си мисля.