А аз пък се чудя защо и на 8лв буркана бавно върви търговията, а то какво било. Ще взема да го пусна на 4,50 (колкото до си избия бурканите и капачките), но поне няма да му плаща данъците че чичовците които търсят тънканата поне не искат касови бележки....
Аз още преди ви казах - подарявайте го бе хора. Поне ще ви помнят с добро.![]()
Мисля си, че ако се удари едно яко мито на вносната захар и се успее да се фиксира цената на шекера около 2лв. примерно, то и цената на меда ни - истинския, ще си намери достойната и справедлива цена.
Неповторими оптимисти сте, да не кажа -фантазьори. Истински мед, уж всички произвеждаме такъв, а -Греда. Една от фирмите не купува от октомври и има тонове нереализиран мед. За Биото се чу вече--и майтап : един скоро пита , дали Янис купува Биомед. Смятай до къде е работата.
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Фантазьори сме,защото се опитваме да прехвърляме вина помежду си. А тя, е обща. Наша, на прекупвачите, и на държавата. Относно цената, тя се определя от продавача,но се подчинява на склонността на купувача да я плати. А аз предпочитам да плащам по-малко. Вие не сте ли така?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Да няма да е така.В това и аз съм сигурен.Почнат ли потребителите да си търсят правата ще остамем малко и цената ще скочи,но за целта в БАБХА трябва да се разработят,а това невиждам как скоро ще стане.А има и друго което се показва рогата.Големите настъпват малките от ден на ден все повече и повече.За тях е бизнес ,а в бизнеса има много неписани правила.
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))