Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ти кога стана БИО.
    Защо да съм БИО? Моя мед си е БИО, аз не използвам никакви боклуци, но нямам документи и не съм в планината. Аз не го давам на фирми а на хора които искат да консумират хубав мед! Цената от 5 лв. за такъв мед е смешна но не мога да намеря по добър пазар
    Този пост е редактиран от Nik_m; 02.03.2019 в 17:26.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Цената от 5 лв. за такъв мед е смешна но ...
    Вярно е смешна и това е тъжното, не знам дали се досещате, но ако продавате на такива цени на дребно, то няма как да го продадете на едро за повече от 2лв!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Вярно е смешна и това е тъжното, не знам дали се досещате, но ако продавате на такива цени на дребно, то няма как да го продадете на едро за повече от 2лв!
    Цитираш , но си изтървал най-важното---няма по-добра оферта. Сега ако те питам ти на колко го даваш , отговора ще е 12лв.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитираш , но си изтървал най-важното---няма по-добра оферта. Сега ако те питам ти на колко го даваш , отговора ще е 12лв.

Според клиентите е и цената.Има хора плащат за истинска стока и то повече от това което си писал като цена.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    А аз пък се чудя защо и на 8лв буркана бавно върви търговията, а то какво било. Ще взема да го пусна на 4,50 (колкото до си избия бурканите и капачките), но поне няма да му плаща данъците че чичовците които търсят тънканата поне не искат касови бележки....

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Аз още преди ви казах - подарявайте го бе хора. Поне ще ви помнят с добро.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Мисля си, че ако се удари едно яко мито на вносната захар и се успее да се фиксира цената на шекера около 2лв. примерно, то и цената на меда ни - истинския, ще си намери достойната и справедлива цена.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Мисля си, че ако се удари едно яко мито на вносната захар и се успее да се фиксира цената на шекера около 2лв. примерно, то и цената на меда ни - истинския, ще си намери достойната и справедлива цена.
    Неповторими оптимисти сте, да не кажа -фантазьори. Истински мед, уж всички произвеждаме такъв, а -Греда. Една от фирмите не купува от октомври и има тонове нереализиран мед. За Биото се чу вече--и майтап : един скоро пита , дали Янис купува Биомед. Смятай до къде е работата.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Неповторими оптимисти сте, да не кажа -фантазьори. Истински мед, уж всички произвеждаме такъв, а -Греда. Една от фирмите не купува от октомври и има тонове нереализиран мед. За Биото се чу вече--и майтап : един скоро пита , дали Янис купува Биомед. Смятай до къде е работата.

Защо да сме Фантазьори?А не е ли точно заради пчеларите да не се копува мед сега?Не е ли точно заради тарикатите да сме на тоя хал сега?Чух че пуснали в аграрния нови специалности.Шекерджия,Инв ертаджия,Пчеларска химия,и други.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Да няма да е така.В това и аз съм сигурен.Почнат ли потребителите да си търсят правата ще остамем малко и цената ще скочи,но за целта в БАБХА трябва да се разработят,а това невиждам как скоро ще стане.А има и друго което се показва рогата.Големите настъпват малките от ден на ден все повече и повече.За тях е бизнес ,а в бизнеса има много неписани правила.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •