Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 349

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Evden Виж публикацията
    Защо се вадят неща от преди 5 години (било то добри или лоши)??? Това е като да ровиш и търсиш нещо в прашасал килер, вместо да запретнеш ръкави и да свършиш нещо полезно и нужно за днешния и утрешния ден! Лично мен, не ме интересува миналото, все е имал славни и позорни моменти в живота си, съответно добри и лоши идеи и каузи които е отстоявал! По-важно е какво можем да направим днес, имаме ли силата и волята, решителни ли сме в действията си, знаем ли какво искаме и как да го постигнем?
    Какво не ти харесва прашасалата идея от преди 5 години?

Цитат Първоначално публикувано от Evden Виж публикацията
    Няма невъзможни неща! Иска се "дупе" и "топки", повече мислещи и работещи хора и по-малко зрители, коментатори и статисти!!! Мислете и бачкайте приятели и ще видите, че резултатите няма да закъснеят!
    Много лозунги!
    С годините съм се убедил, че с лозунги нито се мисли, нито се бачка, няма смисъл и да се дебатира.
    Аре стига толкова!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Сложих ти пръста,но малко не съм съгласен за цераната.Според мен я има във всеки пчелин в БГ.Въпроса е защо не казват как да я лекуваме?Аз съм си намерил своя начин,но не ме питайте как да не стане като БИО опаковката ми.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •