Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 20 от 60 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 191 до 200 от общо 600
    Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Но пък от друга страна, ако се направи форумна зона, която по някакъв начин ще е обединение би било полезно само по себе си само за това, че и в нашите условия на индивидуализъм някои хора правят общ бизнес или поне планове за подпомагане, коопериране.
    В тази връзка, предполагам, че това, че се е случило някакво обединение, ще е особено любопитно най-вече на donboneti. Изненадааа. wink;

Но само обособяване на зона, ограничена за определен кръг, без други функции, не е равно на обединение, а по-скоро на кастово или друг вид разделение.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от iris
    .....
    Но само обособяване на зона, ограничена за определен кръг, без други функции, не е равно на обединение, а по-скоро на кастово или друг вид разделение.
    +1

иначе казано, ще се прави някаква масонска ложа при пчеларите....тайно, скрито и само елита, с цел по-нататъшно, лично облагодетелстване и взаимопомощ :D
    Продължавам да не разбирам идеята....ама тва сигурно, щото съм тъп wink;

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.05.2012
    Идеята е много добра,но трагичното е че българското пчеларство все още е много раздребнено.Само хората които работят в големи мащаби могат да се отнасят сериозно с по нататъшни действия,поне според мен!
    1000 пчелари - 1000 технологии

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Ммм, освен комерсиализъм започвам да надушвам и елитаризъм. Кой е гаранта че нещата които се правят тихо и кротко, без много шум, ще бъдат за общото благо? Единствено мога да се съглася с тебе че Собственика си решава какво и как. Само да ви кажа че когато се променят правилата по които се е създала и завъртяла някаква система мноого нежно трябва да се пипа, щото почти винаги ефекта е обратен. Справка - българската действителност.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Farar
    Идеята е много добра,но трагичното е че българското пчеларство все още е много раздребнено.Само хората които работят в големи мащаби могат да се отнасят сериозно с по нататъшни действия,поне според мен!
    Раздребнено ни е ... мисленето и душичките са ни раздребнени, дребни душички...

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov
    никога не съм крил и не се срамувам че съм комерсиален пчелар...
    Все се чудех, но е сега е моментът да те попитам, защо в профила ти пише професия - безработен, интереси - пчеларство.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Да, предполагах, че ще отговориш с някоя притча. wink;

Заслужил Автор
    Регистриран
    04.05.2012
    Не ви ли е кофти когато ви пише някой,да не знаете от кое населено място е?Мен поне това ме дразни!Името и бройката кошери не ме вълнува толкова,защото то от написаното става ясно.

Има ли възможност да се вкара полето задължително?Дори и някой да излъже,повечето ще си напишат поне областа.
    1000 пчелари - 1000 технологии

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Не, мен не ме дразни.

Потребител
    Регистриран
    30.05.2012
    Не само, че е кофти, а може да бъде и много подвеждащо някое мнение на такъв колега. Защото по един начин стоят нещата до Дунава, по друг - в Софийското поле, по трети - в Пловдивско и т.н. "Не по-късно от началото на август месец задължително правя еди-какво си". ОК, ама в кой регион?

Страница 20 от 60 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (1 потребител (и) и 2 гост (и))

1. Кразз

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •