Днес погледнах хранилките.За 3 дена 1/4 са смъкнали от питките.Леската почва да цъфти и това не е добре с тая прогноза.
Днес погледнах хранилките.За 3 дена 1/4 са смъкнали от питките.Леската почва да цъфти и това не е добре с тая прогноза.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
И аз това гледах, че при нас го дават 4 студени дни https://www.sinoptik.bg/troyan-bulga...726320/10-days
Леската е цъфнала от няколко дни и съм сигурен, че от събота са вкарали доста прашец.Гледах ги в неделя как се скъсваха да носят.Дано не са се подлъгали и да са натряскали повече пило, отколкото могат да топлят, защото 4 дни си е доста време и то под -10
След това го дават да се оправи.
10/1 прашец вода носят децата.Това е добре.Може и опасенията ми за белтъчен глад да не се сбъднат.![]()
Купешката пудра захар съдържа антислепващ агент - обикновено е някакъв вид брашно. Това не е ли проблем, или е проблем само за зимното подхранване?
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Дойде време и на Бояна да сложа някоя друга основа.В момента цъфти джанката и дряна,но той по преминава.Останах доволен от видяното.Най добрия ми кошер е на 6 рамки излизащо пило,а най слабия на 3 но там има здравословен проблем за който пиша от 2 месеца показан ми от врабчия крак.Кошера за който много колеги бяха казали,че е жив умрел в момента е на 9 междурамия пчели.Да не забравя да напиша,че на Камен дел снегът още не се е стопил.
![]()
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))