Цитат Първоначално публикувано от Evden Виж публикацията
Считам, че вече е време да уточня нещо, което не съм го популяризирал публично до настоящият момент, поради факта, че не съм целял да политизирам темата пчеларство, а единствената цел бе наистина да успея да намеря покрепа у всички пчелари и политически партии за желна положителна промяна в сектора.
Фактите са, надявам се да не се разочароват някой хора, които имат различни политически убеждения и пристрастия, но аз съм част от екипа на патриотите и повече от 10 години активен член на ПП ВМРО-БНД.
Някой някъде в темите беше постнал това , че си член на ВМРО, поне за мен това не е нещо ново. В крайна сметка всеки има правото на политически възгледи и пристрастия. Така или иначе добрите ти намерения ( казвам го без да влагам някаква ирония ) не отиват на добре, и то не заради желанието ти за промяна, а заради припряноста на целият процес , липсата на широко обсъждане, нелепият срок за изпълнение на нещо толкова важно, и до голяма степен заради изказвания , че патриотите са задействали нещата и могат да внесат закона и без обсъждане с пчеларите и техните организации. Могат да опитат , но надали един пчеларски протест отразен от медиите ще им вдигне и без това западналия рейтинг предизборно. В крайна сметка , като искате да направите нещо положително за пчелаския сектор, направете го както му е реда, с широко обсъждане , а не еднолично или в името на партията .