Бояне, я ни научи как се правят отводки дето за 2 месеца, стават на 4 корпуса.
Бояне, я ни научи как се правят отводки дето за 2 месеца, стават на 4 корпуса.
Защо си мислиш че отговарям на това име,не знам,даже и да се представям с него,ама все тая :D Отводките са миналогодишни в многокорпусните и са развити семейства на 3 корпуса 1ят е с около 25оки.за центрофуга.останалите кошери са отводки.Аии да не се заяждаме ела виж и тогава спори,и няма да ти се обадя повече.Стига дразги човек.
Нито се заяждам, нито споря.Това си написал, за това попитах, как го правиш.тазгодишни,майски отводки
Телефона ми е 0897 20 55 55.Гледам че е съм го объркал при пускане на обявата или някои го е изтрил по вероятно wink; Продавам пчелин с 2дек.земя със 70 кошера,тазгодишни,майски отводки.пчелина се състои от 58 кошера дадан блат и 12 многокорпусни по 4 корпуса с дълбоки дъна на 1 година.Цена за всички кошери-6500лв.Кошерите се продават всичките не по отделно.Цена за мястото 1500лв тел- 0897 20 55 55 Моля само за сериозни обаждания,хора който смятат да ми се пазарят и да си чешат езиците от типа дали е актуална обявата,и че нямат пари и след 2-3 месеца ще имат да не ме търсят.
.А преди това?Американски гнилец апък затва са всичките здрави от 3 години и не съм видял гнилец
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Ама не си нагъл!
Надявам се по-скоро да се намери човек, който да спаси пчелите и околните пчелари от такива пишман печалбари като тебе.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))