images.jpg дано сьм се справил
images.jpg дано сьм се справил
Колега elbulgaro справил си се с качване на снимката.Хубаво камйонче, но не разбирам, как ще изсипеш кошерите без да причиниш сериозни щети върху пчелното семейство.
Цеко, за използване на кран се изисква професионална компетентност, която се подновява периодично със съответните такси.
Колегата FreeBSD спомена за автомобил с 4x4 с бавни, което ми говори за сложен терен.
Рости местеше с бус Mercedes с кран, ако бъркам моля да ме поправи. Чел съм, че на места е закъсвал и е ползвал помощ на приятел( да се чете трактор). Та мисълта ми е, че нещо, което на едни е по удобно не означава, че на други ще им свърши работа.![]()
agro - съобразяваш се с буса , имай предвид че изтеглянето на този ред бърка много .Моите от четири трябваше да станат осем метра а местата са с денивелация и трудно се намира място . Платформите имат предимства но и доста недостатъци -две сезона обикаляме с тях и доста мога да напиша.
FreeBSD виждам че си около мен ако решиш че искаш можеш да пишеш или да дойдеш да видиш и да си прецениш.
Съобразяваш се с твоя бус и товарната му част за дължината на платформата за броя кошери за това си написал четири реда по шест кошера .
Средния ред е проблемен първо при изтеглянето му и това , че платформата става два пъти по-дълга и от обслужване . Ако не го пуснеш на земята как се обслужва кошер на стълба или допълнителна платформа ?
При мен краката са с дупки и чопове , работя с две латерни и вдигам първо предната страна махам първо средните и краката към теглича , пускам я да легне на ремаркето и после махам задните по същия начин. Доста често се случва латерната да идва ниска или висока спрямо терена и се налага или да копаем дупки или да подлагаме разни плочи .Терените са такива , че често едните крака са на 40см.от земята а другите на 70-80см. Сега умувам или за такъв тип офроуд крикове или за някакъв повдигащ механизъм на 12в. с четири точки в краищата на ремаркето но и там е игра.Цилиндърите излизат20-30см. а на места иска доста повече . Като го сложиш на наклонен терен и го нивелираш пада до толкова че след това не можеш да пъхнеш ремаркето преди да повдигнеш единия край. Всичко което ти изреждам е преодолимо ,но усложнява дразни забавя и те изнервя доста при местене. Почти съм го измислил идеалният вариант обаче трябва и някой да го направи . До сега от десетина разхождания на платформата не съм си помислял да съм сам при тръгване.
Ха една ситуация от миналата година - четири платформи местим на разстояние от 40-50км. пет човека от вечерта в девет до другия ден на обяд . Звучи като виц ама не се смяхме. Ако си решил твърдо с платформи давай и ги усъвършенствай от грешките ни . Ако не -направи си ги кошерите със стойки , прекарай един укрепителен колан през кошер , пускаш един борд или широка плоскост на буса на ремаркето и си ги товариш и разтоварваш с количката независим от хора и терен .
Аха, разбрах за какви проблеми иде реч. Замисълът при мен е да може сам да оставя платформата дори на неравен терен. Тоест, повдигам я върху краката, докато се отлепи от ремаркето или каросерията и тогава се измъквам с мпс-то. Колкото до изтеглящите се два реда, заедно с тях трябва да се изтеглят и обслужващите ги пътеки. Изпълнимо е, имам идеи как да стане. При всички положения първо трябва да се изтегли основата с пътеката, да се нивелира и стабилизира и чак тогава да се изтегли върху нея редицата от 6 кошера. С кошерите става много тежка и много трудна за изтегляне.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Така работя и аз но ремаркето трябва да се нагласи точно до сантиметри за да мога да хвана платформата към него с оптегачите за да е неподвижна. 90% от случаите се наглася на ръка а двуосно ремарке на баир е трудно сам (тука с бус може би ще е по лесно като прецизност) .Повдигането и свалянето е най-добре ако става не от ляво или дясно а отпред и отзад , като ако имаш възможност го направи така че да се вдига цялата предна или задна страна за да не "куца" .Ако с нещо мога да съм ти полезен съм насреща.
Успех ти пожелавам и ще се радвам да покажеш това което си направил .
Нищо подобно колега,между кошерите се заваря по една халка и се хващат с ето товаdescarga.jpg.А за разтоваржането изгледай това https://www.youtube.com/watch?v=WewWihMmRY8.Има тонажи от 3.5 до 25т. Трудно се краде такава платформа, а камиончето си го ползваш за всичко.Ако си бях в БГ щях да заложа на това.За жалост тук няма такива паши.Поздрави.
Проблема с разтоварването, що касае кошерите, се решава с това, което казваш или с други подобни помощни средства. Не така стоят нещата обаче с плъзгането на самия кош при допира му със земята. В края на платформата, този, който се допира до земята първоначално, има метални ролки, подобни на малки колела. При разтоварване на твърда равна повърхност - ок., но едва ли се намира такава повърхност в близост до пашата. Имал съм възможност да управлявам и работя с такъв камион, съоръжен с такава каросерия и да ти кажа, ако не е асвалт или бетон, ще се наложи да се ползва като самосвал, проста защото няма да може да се свали платформата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))