Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 349

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ако се приеме това мислиш ли,че ветеринаря ще дойде за 1лв на кошер да ти направи прегледа?Има един Закон на Нютон.
    Цитат Първоначално публикувано от bee1919 Виж публикацията
    Като почнат да "ровят" да мачкат майки и да си ходят със сини очи... дали ще е по-добре? Щом е ветеринарен лекар, щом е пчелар проверител ще работи внимателно.
    При прегледа пчеларя присъства задължително и манипулациите се извършват от самия него или оторизирано лице, а проверителя само наблюдава. Нещо май ви няма с материала?

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    При прегледа пчеларя присъства задължително и манипулациите се извършват от самия него или оторизирано лице, а проверителя само наблюдава. Нещо май ви няма с материала?
    Виждаш ли как знаеш. Пък на тоз дет му правят проверки проформа не знае. И при мене е так. Ветеринара един единствен път само е идвал до входната врата на имота ми и по навътре не е влизал, пък от ученици се познаваме, в едно училище учихме, а майка му ми беше учителка по физика.

Наблюдател
    Регистриран
    31.01.2019
    Да и моя ветеринар е същия не ми знае къде са ми пчелините.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Виждаш ли как знаеш. Пък на тоз дет му правят проверки проформа не знае. И при мене е так. Ветеринара един единствен път само е идвал до входната врата на имота ми и по навътре не е влизал, пък от ученици се познаваме, в едно училище учихме, а майка му ми беше учителка по физика.
    Цитат Първоначално публикувано от bee1919 Виж публикацията
    Да и моя ветеринар е същия не ми знае къде са ми пчелините.
    Предполагам, че на всички тук, ако споделят, то отговорите ще се препокрият.

Наблюдател
    Регистриран
    31.01.2019
    Мен поне ме пита има ли проблеми.

Наблюдател
    Регистриран
    31.01.2019
    Колеги моля ви когато видите някое предложение което се припокрива с вашите мисли, чукнете една ръчичка за подкрепа, в обратния случай другата ръчичка. Автора на закона вероятно ще отчете тези знаци по някакъв сполучлив начин.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Предложение за увеличаване
    на медоносната растителност
    http://www.gorabg-magazine.info/old/...sna_03_08.html

,,Обединяването на усилията на лесовъдите и пчеларите, както и на природозащитниците, би дало изключително полезен ефект. Би се постигнало създаване на държавна политика в тази област, каквато вече се провежда в Унгария. В тази страна това е успешна практика, инициирана и осъществена съвместно от лесовъдите и пчеларите. Създадени са хиляди декари акациеви гори, в които се произвежда правостъблена висококачествена акациева дървесина, а пчеларите събират хиляди тонове акациев мед. Унгария стана първият износител на този вид мед, което носи на страната и на населението големи приходи."

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Предложение за увеличаване
    на медоносната растителност
    http://www.gorabg-magazine.info/old/...sna_03_08.html

,,Обединяването на усилията на лесовъдите и пчеларите, както и на природозащитниците, би дало изключително полезен ефект. Би се постигнало създаване на държавна политика в тази област, каквато вече се провежда в Унгария. В тази страна това е успешна практика, инициирана и осъществена съвместно от лесовъдите и пчеларите. Създадени са хиляди декари акациеви гори, в които се произвежда правостъблена висококачествена акациева дървесина, а пчеларите събират хиляди тонове акациев мед. Унгария стана първият износител на този вид мед, което носи на страната и на населението големи приходи."
    Жоркоо, това което са направили в Унгария се е правило и у нас и до преди две три години имаше и има все още такива дървета от тази фаза на залесяване. В България от няколко години се прави целево изсичане на акациевите гори. Това при мен стана преди 5 години и сега вече събирам акациев мед от нови гори. Вярно 2-3 години само си мечтаех за по - голямо количество, но и затова бяха помислили. Работеха на сектори през година.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Жоркоо, това което са направили в Унгария се е правило и у нас и до преди две три години имаше и има все още такива дървета от тази фаза на залесяване. В България от няколко години се прави целево изсичане на акациевите гори. Това при мен стана преди 5 години и сега вече събирам акациев мед от нови гори. Вярно 2-3 години само си мечтаех за по - голямо количество, но и затова бяха помислили. Работеха на сектори през година.
    Да правено е едно време ама тогава и Слънцето по друго грееше, сега защо не може да се достигне тогаващните мащаби на залесяване нима сега семействата са по малко или горите не са хубаво нещо защо ще дават пари за увеличение на семейства а не да се осигори по голяма и продължителна акациева паша и на сегашните.Чудна работа.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

Мисълта ми беше друга на мене.Няма кой да ти работи и гледа за 1лв.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •