Виждаш ли как знаеш.Пък на тоз дет му правят проверки проформа не знае. И при мене е так. Ветеринара един единствен път само е идвал до входната врата на имота ми и по навътре не е влизал, пък от ученици се познаваме, в едно училище учихме, а майка му ми беше учителка по физика.
Да и моя ветеринар е същия не ми знае къде са ми пчелините.
Мен поне ме пита има ли проблеми.
Колеги моля ви когато видите някое предложение което се припокрива с вашите мисли, чукнете една ръчичка за подкрепа, в обратния случай другата ръчичка. Автора на закона вероятно ще отчете тези знаци по някакъв сполучлив начин.
Предложение за увеличаване
на медоносната растителност
http://www.gorabg-magazine.info/old/...sna_03_08.html
,,Обединяването на усилията на лесовъдите и пчеларите, както и на природозащитниците, би дало изключително полезен ефект. Би се постигнало създаване на държавна политика в тази област, каквато вече се провежда в Унгария. В тази страна това е успешна практика, инициирана и осъществена съвместно от лесовъдите и пчеларите. Създадени са хиляди декари акациеви гори, в които се произвежда правостъблена висококачествена акациева дървесина, а пчеларите събират хиляди тонове акациев мед. Унгария стана първият износител на този вид мед, което носи на страната и на населението големи приходи."
Жоркоо, това което са направили в Унгария се е правило и у нас и до преди две три години имаше и има все още такива дървета от тази фаза на залесяване. В България от няколко години се прави целево изсичане на акациевите гори. Това при мен стана преди 5 години и сега вече събирам акациев мед от нови гори. Вярно 2-3 години само си мечтаех за по - голямо количество, но и затова бяха помислили. Работеха на сектори през година.
Да правено е едно време ама тогава и Слънцето по друго грееше, сега защо не може да се достигне тогаващните мащаби на залесяване нима сега семействата са по малко или горите не са хубаво нещо защо ще дават пари за увеличение на семейства а не да се осигори по голяма и продължителна акациева паша и на сегашните.Чудна работа.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))