Цитат Първоначално публикувано от Пламен Керчев Виж публикацията
Доста абсурдни текстове, бих казал доста атрактивни и харесвани от мнозинството. Черешата на тортата. Цена на меда 1% от мин. работна заплата. И да ви кажа каква е целта, отклоняване на вниманието от важните за някои хора промени които на всяка цена ще се мъчат да прекарат, а за абсурдните текстове то е ясно че ще отпаднат и в крайна сметка инициаторите или активистите ще обяснят на широката пчеларска обществено, че е трябвало да се направят и компромиси и поне половината от исканията са приети и познайте кои. Закон не се променя така на бързо както сега се иска. Това трябва да стане след широко обществено обсъждане в рамките на по дълга период от време. Ясна обосновка за всяка една промяна и ново предложение.
Тука леко ми се издигна в очите, а не съм от най слепите, вервай ми!
Що си мисля, че промените са изготвени отдавна, а сега се подхвърлят идиотизми в пространството,
за да може БГ пчеларя да се вземе на сериозно, и да не се интересува, какво е обсъждал и какво е внесено в народното събрание за гласуване.
Колеги, нека да бъдем пчелари, а не артисти и спортисти, каквато е инертната маса в НС.

Абе може ли да съм толкова мнителен бе да е.а