Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Напротив - публичните личности СА ДЛЪЖНИ да осигурят публични телефон и мейл за контакт. Как едни могат да го правят, а други не могат. Точно криенето е първия ярък признак за некадърността на дадената публична личност. Като не иска да го безпокоят лично, да си наеме скретарка и да даде нейния телефон и мейл. Някой обаче е ДЛЪЖЕН да приема всякакви опити за контакт и да отделя достатъчно време на всеки един човек, пожелал контакт.
Да, така е, точно така трябва да бъде. Съгласен съм. Но... Но преди около седмица в Германия се разрази скандал за откраднати от хакери лични данни и телефонни номера на видни личности и политически лидери от Германия, даже имаше и разследване на тамошната прокуратура. Ако те чуят неолибералите, ще те наврат в ..., абе те си знаят. И да питам, може и да съм нахален, ама ще ми простиш. Ти лично би ли написал директно тук и сега личния си телефонен номер? Ако бях на твое място, със сегашния ми акъл, аз не бих. Виж, ако си променя общественото положение и мисленето, със сигурност ще придобия твоите намерения.