Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 57

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    02.09.2016
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Напротив - публичните личности СА ДЛЪЖНИ да осигурят публични телефон и мейл за контакт. Как едни могат да го правят, а други не могат. Точно криенето е първия ярък признак за некадърността на дадената публична личност. Като не иска да го безпокоят лично, да си наеме скретарка и да даде нейния телефон и мейл. Някой обаче е ДЛЪЖЕН да приема всякакви опити за контакт и да отделя достатъчно време на всеки един човек, пожелал контакт.
    Да, така е, точно така трябва да бъде. Съгласен съм. Но... Но преди около седмица в Германия се разрази скандал за откраднати от хакери лични данни и телефонни номера на видни личности и политически лидери от Германия, даже имаше и разследване на тамошната прокуратура. Ако те чуят неолибералите, ще те наврат в ..., абе те си знаят. И да питам, може и да съм нахален, ама ще ми простиш. Ти лично би ли написал директно тук и сега личния си телефонен номер? Ако бях на твое място, със сегашния ми акъл, аз не бих. Виж, ако си променя общественото положение и мисленето, със сигурност ще придобия твоите намерения.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от smsi-h Виж публикацията
    Да, така е, точно така трябва да бъде. Съгласен съм. Но... Но преди около седмица в Германия се разрази скандал за откраднати от хакери лични данни и телефонни номера на видни личности и политически лидери от Германия, даже имаше и разследване на тамошната прокуратура. Ако те чуят неолибералите, ще те наврат в ..., абе те си знаят. И да питам, може и да съм нахален, ама ще ми простиш. Ти лично би ли написал директно тук и сега личния си телефонен номер? Ако бях на твое място, със сегашния ми акъл, аз не бих. Виж, ако си променя общественото положение и мисленето, със сигурност ще придобия твоите намерения.
    Телефона на Матеев го има във форума и е казал, че може да му се звъни почти по всяко време. Аз му го имам, но избягвам да му звъня. Макар и за форума.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Телефона на Матеев го има във форума и е казал, че може да му се звъни почти по всяко време. Аз му го имам, но избягвам да му звъня. Макар и за форума.
    Два лични телефона имам, като и двата са публикувани във форума. Публикуван е и служебния телефон на моята секретарка. Същото важи и за мейлите ми - както личния, така и служебните мейли на КБП и БПРА са публични и ги има в съответните сайтове.

И да, наистина приемам разговори по телефона от всякакви пчелари за всякакви проблеми. Звънели са ми хиляди пчелари за какво ли не, и много рядко ми се е случвало да не вдигна телефона веднага. Също и по мейла - получавам стотици мейли на ден, част от които са и на пчелари пак по всякакви проблеми. Въобще - не се крия и който не е поискал, той не ме е намерил и не е влязъл в контакт с мене.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •