Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
То ти като казваш това, хайде ходи, че защитавай честа на форума. Тук си мисля, че малко съм се прекарал.
Имах предвид нещо друго. Всеки може да отдели 30 секунди и да напише във форума нещо, което току що е изплувало в главата му, но не всеки е в състояние да отдели 10-20 часа и дума по дума да проучи дадена наредба или закон, и след това да напише ОБОСНОВАНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОМЯНА.

Та това е разликата между говорилнята и СЕРИОЗНИТЕ АКТИВИСТИ. Говорилнята я може всеки (на думи или на писане), но СЕРИОЗНАТА и ОТГОВОРНА РАБОТА я могат само единици. И точно тези единици са двигателя на промяната (в случая на Закона за пчеларството). Та във връзка с това ми е много любопитно новите 6 лидера дали са сериозни активисти, или просто са поредните популисти, правещи си пред публиката вятър на устата, а в действителност да не вършат никаква работа. Това ще се разбере много бързо и този проект за промяна на закона е ПЪРВИЯ ТЕСТ на новите 6 лидера. И много бързо ще се разбере кой е истински АКТИВИСТ, готов на саможертва, и кой е само ПОПУЛИСТ, с каквито е пълна и съществуващата работна група.