Това може да стане от Евден (ако се определи като някакъв в случая) или от ВМРО. След това ще стане ако премине през ред процедури и започне обсъждане в държавния апарат. Мнението се иска по желание на държавния апарат и принципно се прави.
След като се входира официално може да се дават мнения и от всички заинтерсовани без да им го искат. Въпрос на воля до колко ще бъде зачетено.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
мисля че темата трябва да бъде почистена довечера за да си остане само за това за което е предназначена....
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
rosty_sz
Преди 11 часа
"Колеги, след като вчера и днес успях да прегледам 2/3 от семействата си установих, че сезона е започна малко по-рано от очакваното. Във връзка с това свалям рязко темповете на работа по политиките в пчеларството. Ще се опитам да съм информиран и да участвам в дискусиите, но със сигурност няма да съм на 100% адекватен. Извинявам се предварително и вярвам, че ме разбирате."
След като поплувахме в морето от инфо, сега ще сме у ряката.![]()
По-скоро на Ростислав му се изпари мерака да бъде активист, защото осъзна, че не е готов на такава саможертва. Напомня ми на Илия Цонев, който отказа да отиде на едно важно пчеларско мероприятие, защото трябвало да си води внука на зоологическа градина.
Рано или късно всеки осъзнава истината в: "Първите паднаха в кърви и последните станаха Първи!"
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))