Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 537

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    ...пп.зуница, jdrumev, Djoro, Георги 1974, mivanov и 5 други ---- и за вас се отнася.
    Изключително съм притеснен, няма да мигна нощеска. Засега списъка ми с игнорирани потребители съдържа само един потребител, но ми върши достатъчно добра работа.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Изключително съм притеснен, няма да мигна нощеска. Засега списъка ми с игнорирани потребители съдържа само един потребител, но ми върши достатъчно добра работа.

А на мен https://youtu.be/VqQmup01yHY .Кой не ме харесва няма вкус макар,че тоя дето е писал поста го уважавам. https://youtu.be/hkSzmPnzF-o
    п.п.https://www.vbox7.com/play:e68514ba40
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Автор
    Регистриран
    14.02.2015
    Пчеларски район
    Северозападен
    Един ден не съм влизал и съм изпуснал, че дискусията се пробудила. Уви, обаче печелившите вече са наградени...
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    А на мен.Кой не ме харесва няма вкус

Почетен Автор
    Регистриран
    24.12.2017
    Пчеларски район
    Кирково .Кърджали
    Какво става?Всеки въпрос-отделна тема?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от mici-92 Виж публикацията
    Какво става?Всеки въпрос-отделна тема?
    Нищо не става. Просто хората си имат такива предпочитания. Смятат, че въпроса им е важен.....Свобода на словото и печата.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.12.2017
    Пчеларски район
    Кирково .Кърджали
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Нищо не става. Просто хората си имат такива предпочитания. Смятат, че въпроса им е важен.....Свобода на словото и печата.
    Ми хуубаво,но голяма става купата сено.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от mici-92 Виж публикацията
    Ми хуубаво,но голяма става купата сено.
    Кажи някаква идея с която да ги спрем, като не смятаме, че аз мога да ги подреждам. Да, но и аз искам да имам малко свободно време, вместо да тичам из форума като необязден кон. Във форума има правила, от ясни по - ясни. Всеки е длъжен преди да плесне кльомбата, че е съгласен, да ги прочете и след това да я плесне. Всеки обаче бърза да влезе и да се закачи някъде из темите и да реди знания, незнания, спам, обиди, тези, сентенции, обяви, реклами, снимки, клипове................и каквото му дойде на ума. Та колкото по - голяма е купата със сено, то толкова повече ще имате възможност да ровите и губите времето, което сте решили да отдадете на форума. Все пак вие сте решили да си губите времето, но не карайте мода да си го губи, когато той си има и друга работа, че на вас не ви се рови. Като не ви се рови, горе в дясно има един Х. Цъкате на него и заминавате да тупате килима. След като разберете, че килима е по неблагоприятния вариант, и че форума е по - интересен, елате, влезте пак и ровете на воля, без да мрънкате.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Временно въвеждане на регистрация с покана и ръчно одобрение, няма ли да ги задържи малко тези навляци? Поне да им ангажира времето и дано да им писне.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от rumenggr Виж публикацията
    Временно въвеждане на регистрация с покана и ръчно одобрение, няма ли да ги задържи малко тези навляци? Поне да им ангажира времето и дано да им писне.
    Въобще в последните 1-2 седмици с Трендафил Дончев отбихме много опити за атака на форума. Някакви руснаци с някакъв софтуер пълнеха форума със спам, който непрекъснато го триехме. Изглежда бяха разбрали в коя година е създадена Българската държава (681) и успяваха да регистрират акаунт след акаунт. След това от името на тези акаунти с някакъв софтуер бълваха спам в изобилие.

За да се защитим решихме да сменим въпроса, на който трябва да отговори един нов потребител, за да му се приеме регистрацията. Идеята беше новия потребител да отговори на някакъв въпрос, отговора на който се знае само от пчеларите. Така мислехме да ограничим и всички българи, които не са пчелари. Измислихме следния въпрос:

Каква е фамилията на председателя на КБП (Конфедерация на Българските пчелари)?

Представете си какво беше учудването ни когато хакерите спокойно започнаха да отговарят на този въпрос и продължиха да регистрират спамерски акаунти. От тука вече можем да си направим извода, че български пчелар стои зад всички тези атаки. Може би той не е самия хакер, но със сигурност консултира руските хакери и им дава информация как да проникнат във форума.

Така кръга на заподозрените силно се стеснява. Има само няколко човека (пчелари), които са врагове на форума, на Трендафил Дончев или на мене. Започвам да се чудя дали да не дам списък с имената им на ДАНС. И без това в момента е на мода да се ловят хакери и да се тикат зад решетките.

За да спрем бъдещите атаки временно направихме регистрацията на нови потребители да се проверява и утвърждава от администратор и/или модератор. И ако мейл адреса не е от български мейл сървър, ще отказваме регистрация. Така ще принудим хакерите да си регистрират мейли например в abv.bg, но така те ще оставят следи и ще можем да дадем информация на ДАНС да ги залови.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Арго с такъв ник колко време мислеше,че ще издържиш в пчеларски форум,язък ти за акъля който имаш.НЕЩАСНИК.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •