Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 11 до 20 от общо 37

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    03.10.2014
    Пчеларски район
    Dupnica oblast Kustendil
    Колега elbulgaro справил си се с качване на снимката. Хубаво камйонче, но не разбирам, как ще изсипеш кошерите без да причиниш сериозни щети върху пчелното семейство.
    Цеко, за използване на кран се изисква професионална компетентност, която се подновява периодично със съответните такси.
    Колегата FreeBSD спомена за автомобил с 4x4 с бавни, което ми говори за сложен терен.
    Рости местеше с бус Mercedes с кран, ако бъркам моля да ме поправи. Чел съм, че на места е закъсвал и е ползвал помощ на приятел( да се чете трактор). Та мисълта ми е, че нещо, което на едни е по удобно не означава, че на други ще им свърши работа.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от FreeBSD Виж публикацията
    Моята идея е същата,за целогодишно ползване.Платформа 3 редова,със среден подвижно изваждащ се ред 36 бр. коша общо обособяваща подвижен пчелин...
    Види ми се дълга такава база, на пресечен терен няма да мине. Аз засега залагам на два изтеглящи се се реда и дължина 6 кошера. Платформите да не се бъркат с ремаркета, ремаркето ще е едно, да се товари на него и на буса по една платформа.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •