Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 137

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Не ми се пише повече. В Плевен ще ходя в петък. Към 9-10ч. До 12 ще обикалям и ще пазарувам. После мога в страни от официалните лекции, да ви прелея малко мозък в някое барче наоколо. По случай 10.02 - безплатно!
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ееееййй, това БИО-то много ги боли?

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ееееййй, това БИО-то много ги боли?
    Не, не боли, а сърби...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Не, не боли, а сърби...

Проблема не е кой го сърби,а кой го чеши.Ако ме разбираш де.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Не, не боли, а сърби...
    Няма проблем как ще го казваме - боли или сърби, но важно е да се разберат проблемите, които дразнят и двете страни. Защо се получава така? Какво крият БИО производителите и какво не знаят конвенционалните. Защо конвенционалните мислят, че ги лъжат? Има ли лъжа? Наистина ли се спазва всичко при БИО- то или има и мушингии, които дразнят останалите? Ако има такива, защо не се отстраняват, а се мълчи? Къде са органите които следят, ако изобщо следят? И те така... въпроси ще има още.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Няма проблем как ще го казваме - боли или сърби, но важно е да се разберат проблемите, които дразнят и двете страни. Защо се получава така? Какво крият БИО производителите и какво не знаят конвенционалните. Защо конвенционалните мислят, че ги лъжат. Има ли лъжа? Наистина ли се спазва всичко при БИО- то или има и мушингии, които дразнят останалите? Ако има такива, защо не се отстраняват, а се мълчи? Къде са органите които следят, ако изобщо следят? И те така... въпроси ще има още.

А делим ако има пари.Днес писах и пак ще се повторя.Къде може да се види или кой да се запита кой колко пари взе?Бото,гулемите или малките като назе от ДеМиСа.Според мен няма как да да излезнат такива данни защото ще се сметне колко са откраднали от нас.Рости мисля,че не е Био,а и знае как се прави протест може да направи един да разделим стях агроекологията мисля,че беше мярка 11.Ако не направи протест му завеждаме едно дело и край на приказката.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Намерил съм начин да ги разобличим.Звъним на 112 и казваме ,че сме видели как вкарват от бус или кола с номер **** Канабис и после по обиска мой да ги прецакаме иначе с кашона/фунията/ преди паша не ми е на сърце.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •