Не ми се пише повече. В Плевен ще ходя в петък. Към 9-10ч. До 12 ще обикалям и ще пазарувам. После мога в страни от официалните лекции, да ви прелея малко мозък в някое барче наоколо. По случай 10.02 - безплатно!
Не ми се пише повече. В Плевен ще ходя в петък. Към 9-10ч. До 12 ще обикалям и ще пазарувам. После мога в страни от официалните лекции, да ви прелея малко мозък в някое барче наоколо. По случай 10.02 - безплатно!
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Ееееййй, това БИО-то много ги боли?![]()
Няма проблем как ще го казваме - боли или сърби, но важно е да се разберат проблемите, които дразнят и двете страни. Защо се получава така? Какво крият БИО производителите и какво не знаят конвенционалните. Защо конвенционалните мислят, че ги лъжат? Има ли лъжа? Наистина ли се спазва всичко при БИО- то или има и мушингии, които дразнят останалите? Ако има такива, защо не се отстраняват, а се мълчи? Къде са органите които следят, ако изобщо следят? И те така... въпроси ще има още.
А делим ако има пари.Днес писах и пак ще се повторя.Къде може да се види или кой да се запита кой колко пари взе?Бото,гулемите или малките като назе от ДеМиСа.Според мен няма как да да излезнат такива данни защото ще се сметне колко са откраднали от нас.
Рости мисля,че не е Био,а и знае как се прави протест може да направи един да разделим стях агроекологията мисля,че беше мярка 11.
Ако не направи протест му завеждаме едно дело и край на приказката.
![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Намерил съм начин да ги разобличим.Звъним на 112 и казваме ,че сме видели как вкарват от бус или кола с номер **** Канабис и после по обиска мой да ги прецакаме иначе с кашона/фунията/ преди паша не ми е на сърце.![]()
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))