Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 137

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Има една приказка, който го е страх от мечки не ходи в гората. Та ти на какво си се надявал, като си се хванал на хорото? Аз не се хванах, защото не намирах смисъл от държавните помощи. Когато цената на био меда стана по 1,5 спрямо конвенционалния, се оказа, че условията за сертифициране вече започват да се спазват. А сега де?
    Никой не е казал, че цялото стадо е мърша! И в крайна сметка, защо подскачаш като ощипана мома?
    Да си ме чул да се оплаквам? Защо съм на хорото, аз си знам, ама това си е моя работа - обещах си че повече очи на сила няма да отварям.
    "Подскачам" защото на всички сестрите са курви, само "собствените" не са...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Да си ме чул да се оплаквам? Защо съм на хорото, аз си знам, ама това си е моя работа - обещах си че повече очи на сила няма да отварям.
    Даа, явно сме с ограничен мироглед, всички ония, които сме оплюващи. Е, като Ви е толкова трудно, ами откажете се. До сега не съм чул за такъв, който да е казал: Аз приключих с биото. А тия хербициди, които се откриват в меда от къде са дошли? Аз си мисля, че защото не отговарят на изискването за периметъра, определен от директивите на Евросъюза. Демек неправомерно сертифицирани. Така ли е или бъркам? От това май страдат и пазарите на български мед, било био, било конвенционален. Ей там е проблема, а не че този рекъл, оня казал туй или онуй. Пак ли не съм прав?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Данчо а биопрофита има ли, че ми липсват знания в тая област а знам че си компетентен.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията

За да подскачаш има причина.Или много пари лапкаш или имаш гулем уйчо,или си като назе и се бориш със системата.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •