Първоначално публикувано от jdrumev Лесно ти е на теб,но аз съм АйПи специалист ,а не АйТи. Не знам ТИ ли си, ПИ ли си, но един цитат не можеш да оформиш, че трябва да ти тичам след гъза.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Не знам ТИ ли си, ПИ ли си, но един цитат не можеш да оформиш, че трябва да ти тичам след гъза. Не е "пили" той е "Сокола"
Първоначално публикувано от barkov1982 Не е "пили" той е "Сокола" Едва ли ще те разбере.С това пепси бая му трябва змийско мляко.
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Не знам ТИ ли си, ПИ ли си, но един цитат не можеш да оформиш, че трябва да ти тичам след гъза. Абе ти от тракторист какво очакваш.Той е учил да оре и сее не да пише.
Първоначално публикувано от jdrumev Абе ти от тракторист какво очакваш.Той е учил да оре и сее не да пише. Става дума за цитат, а не за писане. Тракторист? Ти ако така и ореш?
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Става дума за цитат, а не за писане. Тракторист? Ти ако така и ореш? Оооо,ако знае и как сея.Като бутка за сортови семена съм. п.п.Знам кога се прави дълбока и кога плитка оран.Забравил ли съм да споделя ,че съм ИТО.
В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))
Правила на форума