Първоначално публикувано от jdrumev https://youtu.be/AE-18w1ucmc Барков виж на човека колко са му силни семейства не да се смеш на моите,а и найлон ползва. Чаках да видя Машенка ама не можах, сега ще ме караш, да се мъча да качвам снимки, истиска мъка ми е.
Първоначално публикувано от barkov1982 Чаках да видя Машенка ама не можах, сега ще ме караш, да се мъча да качвам снимки, истиска мъка ми е. Харошая е.И на моята и викам любима ама не ще да ме фотографира. Ти да не се засегна нещо?
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Първоначално публикувано от jdrumev Харошая е.И на моята и викам любима ама не ще да ме фотографира. Ти да не се засегна нещо? Ей, умрех от секлет, сега сложи ти оценки, +или-IMG_20190124_225429.jpg IMG_20190124_225359.jpg
Първоначално публикувано от barkov1982 Ей, умрех от секлет, сега сложи ти оценки, +или- Еееей бАРКОВ, кой те научи да цъкаш такива снимки бре? Само ги намали още толкова. 1000 те устройва.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Еееей бАРКОВ, кой те научи да цъкаш такива снимки бре? Само ги намали още толкова. 1000 те устройва. През телефона съм, ако съм на компа нямам ядове, сега чакаме Друмев
Първоначално публикувано от barkov1982 През телефона съм, ако съм на компа нямам ядове, сега чакаме Друмев Барков ти да не си БИО бре.Е,добре изглеждат,но ми се чине ,че ще ги изпущиш преди акацията.
Първоначално публикувано от jdrumev Барков ти да не си БИО бре.Е,добре изглеждат,но ми се чине ,че ще ги изпущиш преди акацията. По документи НЕ, по качество ако искаш купи си да пробваш, иначе видели на руснака рамкоповдигача
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Еееей бАРКОВ, кой те научи да цъкаш такива снимки бре? Само ги намали още толкова. 1000 те устройва. Лесно ти е на теб,но аз съм АйПи специалист ,а не АйТи.
Първоначално публикувано от jdrumev Лесно ти е на теб,но аз съм АйПи специалист ,а не АйТи. Не знам ТИ ли си, ПИ ли си, но един цитат не можеш да оформиш, че трябва да ти тичам след гъза.
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Не знам ТИ ли си, ПИ ли си, но един цитат не можеш да оформиш, че трябва да ти тичам след гъза. Не е "пили" той е "Сокола"
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))
Правила на форума