Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Ще присъствате ли на протеста на 10.12.2018

Гласували
64. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

27 42.19%
  • Ще си помисля

4 6.25%
  • Не

33 51.56%
Страница 76 от 87 ПърваПърва ... 2666747576777886 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 751 до 760 от общо 864
    VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Лесно е.Арендатор,но работещ за ВМРО.Като не ти изнася вадиш колите в чужбина.Това за 60 евра ще стане ,но не и сега.Първо ще трябва да се ликвидира средното пчеларство,а за това се работи с пълна сила.Ще ти задам един въпрос-Ти би ли си продал меда на 2,80лв/кг ако имаш сключен договор за 60 евра на кошер?Мисля,че няма ти пука какъв си като имаш такъв договор.
    Ха-ха, няма, защото, колкото и да ми е жал, ще се наложи да се откажа от наследствения занаят, благодарение на нароилите се тарикати, ама кво да правиш, още вярвам в дядо Мраз. Друго е по-жалко, че възпитавам децата си да бъдат честни, толерантни и т.н., а сега осъзнавам, че и те като мен след време ще вярват, само че в Дядо Коледа.
    А после се чудим защо нещата в България вървели все наопаки, еми е за това, от тарикатлъци.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Не ми отговори за цената?После прочети поста на Дони и помисли имали смисъл да го пише като любимата ми тема е заключена?КараГрупа е прав,но какво да направи утре гледай са му отнели лиценза,че много знай по форумите.Може и да са му звъннали знаеш как става.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не ми отговори за цената?После прочети поста на Дони и помисли имали смисъл да го пише като любимата ми тема е заключена?
    Друмев, аз не вярвам в утопични неща, аз вярвам в реални неща, поради това ти отговорих по мой си начин. Та пари за опрашване няма да има, дори и да има ще са жълти стотинки, които не биха покрили разликата.
    На Дони поста го прочетох още когато го написа. Аз съм запознат с неговото мнение по въпроса. И той е от нашата страна, но има поглед за нещата от Нова Зеландия, САЩ и вероятно това му дава по-добрата преценка за ситуацията у нас.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Друмев, аз не вярвам в утопични неща, аз вярвам в реални неща, поради това ти отговорих по мой си начин. Та пари за опрашване няма да има, дори и да има ще са жълти стотинки, които не биха покрили разликата.
    На Дони поста го прочетох още когато го написа. Аз съм запознат с неговото мнение по въпроса. И той е от нашата страна, но има поглед за нещата от Нова Зеландия, САЩ и вероятно това му дава по-добрата преценка за ситуацията у нас.

Аз бих казал,че е сложил тъмните очила.Много колеги ми телифонират и ми задават въпроса:
    Даче,не те ли е изтрах да пишеш тия неща?
    Е какво да ме изтрах той оня отгоре гледа.След като спре да гледа и се разболея те да му мислят.Забравих ли да кажа ,че гледам на боб и женски пъп.Калински не ти трябва пчелин,знания,знания ти трябват.Ей,никой не знае що изсъхна ореховата шума.Според мен още тогава трябваше да има протест.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    То у нас няма ситуация.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    То у нас няма ситуация.
    Да, защото всичко е обвито в мъгла. А всички ония, които са негативно настроени - песимисти, са черни овци, защото открехват "тъмни" порти, за да се увеличи видимостта, но... Пак си оставаме "завистници".

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Да, защото всичко е обвито в мъгла. А всички ония, които са негативно настроени - песимисти, са черни овци, защото открехват "тъмни" порти.

Според мен е за пари.Виж напримерно,Жорката след като показа табели за протеста и се скри,но кой плати 480лв за надписа и фактурата де е?Шегувам се. 101% от Бургаското Дружество са,ама да ли има такава фактура се пита в загадката.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Сега е момента някой да напише:
    Лъжец,Лъжъц,Лъжец.Рости ти това знаеше ли го?
    п.п.Кой.Кой,Кой прибра парите от свещите се питам в тоя момент.
    Рости обещах ти нещо но опозицията плаща добре.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Рости забелижи как се закриват пчели, но добива е един и същ има много да се учиш секритарю.Хората пара къртят макар и да ме наричал Ждрумев/да се правят слаби на акъль/.Ама на иванов ша му опъвам ушаците От мен да знаеш само да го засека в баничарницата.

Страница 76 от 87 ПърваПърва ... 2666747576777886 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •